Olasz foci

Senki sem érti, miért rúgtak ki - Mihajlovics

Szinisa Mihajlovicsot 38 meccs után távolította el Silvio Berlusconi a Milan élérő. A menesztés mindmáig érthetetlen, hiszen a tréner lényegesen jobban szerepelt, mint elődei, ráadásul kupadöntőbe is vezette Baccáékat.

Senki nem értette, miért menesztettek a csapat éléről, sem a csapat, sem a szurkolók. Soha addig nem kaptam annyi telefonhívást, amiben a támogatásomról biztosítottak és együttéreztek velem" - nyilatkozta Szinisa Mihajlovics.

   
  1 x 2
Milan-Torino 1.82 3.40 4.20

A szerb mester többek között Silvio Berlusconi személyéről is elárult néhány titkot, akiről köztudott, hogy a Milannál mindig vezető szerepben akart maradni, az irányítást nemigen volt hajlandó kiengedni kezéből.

Mihajlovics 38 meccsen irányította a Milant, melyből 19-et meg is nyert a piros-fekete alakulat. Emellett a 47 éves tréner kupadöntőbe is vezette a milánói gárdát.

"Nem csak az utóbbi harminc év legeredményesebb elnöke, de hatalmas Milan-fanatikus is. A probléma ott kezdődik, amikor ezzel nem elégszik meg valaki, hanem edző is akar lenni... Persze ettől még a kezdőket én állítottam össze minden alkalommal, de soha nem titkolta ötleteit, véleményét. Szeretném megköszönni neki, hogy lehetőséget adott és minden jót kívánok számára."

A dolog pikantériája, hogy a hétvégén kezdődő olasz bajnokság első fordulójában az AC Milan éppen azt a Torinót fogadja a San Siróban, amely csapatot most irányít Mihajlovics.

A Serie A beharangozóját pénteken olvashatjátok a hatharom.com-on!

A fogadóirodák egyébként az ötödik helyre várják az új tréner, Vincenzo Montella együttesét, a    22-szeres pénzt fizetne a bajnoki címükre.

[2319480] 2016-08-21 18:00:00 AC Milan - Torinox;