Spanyol szuperkupa

Ez most meleg lehet a Barcának

Habár a Sevillát az elmúlt években rendre elkalapálta a Barca, most azért megizzadhatnak Andalúziában.

Tartalékos csapatok feszülnek egymásnak a Spanyol Szuperkupa első mérkőzésén. A felkészülés során igencsak kétarcú Barcelona és a barátságos mérkőzéseken jól teljesítő, ám az Európai Szuperkupát elbukó Sevilla randevúja sok gólt és szoros eredményt ígér.

    1 x 2
Sevilla-Barcelona 4.55 3.85 1.67

A katalánoknál a helyzet a szokásos, Neymar és Rafinha még Brazíliában tartózkodnak az olimpián, de a védelemben Jordi Alba állapota is problémás hasfájása miatt. Ez azt jelentheti, hogy a baloldalon Lucas Digne kezd majd, míg a másik szélen Sergi Roberto várja a sevillal támadásokat. Az Iniesta-Busquets-Rakitic középpálya adott, míg elöl Arda Turan pótolhatja Neymart.

A kedden még Trondheimben vitézkedő és ott balszerencsésen vereséget szenvedő Sevillánál Daniel Carrico a Real Madrid ellen sérült meg, de Soria, Trémoulinas és Krohn-Deli sem léphet pályára Jorge Sampaoli csapatában.

Várható kezdőcsapatok
Sevilla (4-2-3-1): Rico; Escudero, Pareja, Rami, Mariano; Kranevitter, N'Zonzi; Konoplyanka, Vazquez, Vitolo; Vietto
Barcelona (4-3-3): Bravo; Digne, Mathieu, Pique, Roberto; Iniesta, Busquets, Rakitic, Turan, Suarez, Messi

A két csapat utoljára 2010-ben kezdte a szezont szuperkupával, akkor a Sevilla hazai pályán 3-1-re meglepte a katalánokat, de az a csapat jóval összeszokottabb volt a mostaninál. Sampaoli csapata elveszítette legjobb gólvágóját, Kevin Gameirót és egyelőre kérdéses, hogy az argentin tehetség, Luciano Vietto mire lesz képes.

[2251631] 2016-08-14 22:00:00 Sevilla - Barcelonax;15

A Sevilla Barca (és persze Real) elleni mérkőzésein nem nagy kockázat a gólokra tippelni, miként a két csapat elmúlt négy, sevillai mérkőzésén mindkét fél betalált és erre most is bátran tippelhetünk.

hatharom.com-tipp: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @1.60
[2251631] 2016-08-14 22:00:00 Sevilla - Barcelonax;