NB I

A legnagyobb érték ebben a meccsben van a héten!

Az Újpest több sebből vérzik bár, de a nem NB I-es szintű Gyirmót így sem okozhat nekik gondot "hazai pályán".

Továbbra is felemás hangulat uralkodik Újpesten, mert bár a csapat két győzelmen van túl, a keret még mindig tartalékos és az átigazolásból kizárt klub így erősíteni sem igazán tud. Nebojsa Vignjevics fiainak így is illene nyerniük hazai pályán az ellen a Gyirmót ellen, amely nem tudott még meccset nyerni az NB I-ben és gólt is csak kettőt lőttek.

Van okuk az örömre - Fotó: ujpestfc.hu

"Óriási hangulat volt az öltözőben, együtt ünnepeltünk, énekeltünk a többiekkel. Mindenki megkönnyebbült, hogy megszereztük a második győzelmünket is a szezonban. Természetesen tovább kell mennünk ezen az úton, és a jövő héten is a maximumot kell nyújtanunk majd a pályán, hogy újra a miénk legyen a három pont" - nyilatkozta a múlt héten győztes gólt szerző Enis Bardhi, akinek találatával lett végül a három pont a lila-fehéreké a Vasas ellen.

Bardhi az egyike azon játékosoknak, akik az első fordulókban még sérülésekkel bajlódtak és a liláknak továbbra is nélkülözniük kell Hazard-t, Perovicot, Herist, Balogh Balázst, Viktor Angelovot, ráadásul a Vasas elleni siker alkalmával Kecskés Ákost is elveszítették egy időre.

Véleményünk szerint hatalmas érték rejlik a hazaiak 1.72-es szorzójában, nehéz elképzelni, hogy két 0-4 után éppen az Újpest ellen szerez majd pontot a Gyirmót. Tippmesterünkkel egyetértésben mi is a hazaiakat favorizáljuk ilyen oddson.

hatharom.com-tipp: Újpest
TippmixPro @1.72
[2253490] 2016-08-13 18:00:00 Újpest - Gyirmótx;
2016-08-13;212
209575

 

Kattints a képre a játékhoz!