Protipp

Olimpiai kombi, NB II-vel fűszerezve

  • varin

Fontos játéknap lesz az olimpián a mai, a brazilok szégyenszemre akár ki is eshetnek.

Olimpia

Argentína a továbbjutásért lép pályára, márpedig ha nem győzik le Hondurast, ennyi volt az olimpia. Habár a kétszeres bajnok vereséggel kezdett a portugálok ellen, Algéria legyőzését követően sorsuk a saját kezükben. Hiányoznak ugyan a nagy nevek a csapatból, ám a többségében otthon futballozó hondurasiak ellen így is nyerniük kell.

Érdekesebb lehet a dán-brazil meccs, ahol a döntetlen szinte biztosan nem jó a házigazdának. Igazi ki-ki meccsnek tűnik, amelyik csapat kikap, az kiesik. Nos, mivel a teljes A-csoportban esett négy meccsen egyetlen aprócska gól, nem tartom valószínűnek, hogy most majd kiszakad a gólzsák.

További profi tippekért látogasd meg a Protipp rendszerét!

 


NB II

A Puskás Akadémia pontszerzéséhez nem nagyon fér kétség, a felcsútiak ahhoz a Kozármislenyhez látogatnak, amely még gólt sem szerzett idén. Sima vendég.

Mint ahogyan a Dorog-Vác mérkőzés is egyoldalúnak tűnik. A vendégek nagyon gyengék, sok problémájuk van, bizonytalan a jövőjük. A Dorog sem egy világverő csapat, de a Cigándot verték hazai pályán és Csákvárról is raboltak egy pontot. Kevés gól, de nem vendég.

hatharom.com-kombi
Mérkőzés Tipp Odds
Dánia - Brazília 3.5 gólnál kevesebb TippmixPro @1.40
Argentína-Honduras Argentína TippmixPro @1.45
Kozármisleny-Puskás Akadémia x2 TippmixPro @1.14
Dorog-Vác 1x TippmixPro @1.23
Odds: 2.85 - Tét: 5/10

Kattints a képre a játékért!