Riói olimpia

Női focistára cserélnék Neymart a csalódott brazilok

A szövetségi kapitány figyelmeztetett, ha nem tisztelik a kapitányt, ő akár követheti is Leo Messit.

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban a továbbjutásért lép pályára Brazília Dánia ellen a riói olimpia labdarúgó-tornáján. Neymarék sem Dél-Afrikának, sem Iraknak nem tudtak gólt lőni és bár matematikailag egy 0-0-val akár tovább is juthatnának, hatalmas blama lenne, ha ismét lebőgnének a brazilok, akiket már így is nagyon sok kritika ért idén.

Dánia Döntetlen Brazília
TippmixPro @8.75 TippmixPro @4.75 TippmixPro @1.30

"Ő lesz a világ legjobb játékosa, ennél sokkal jobban kéne tisztelni. Ő még nagyon fiatal és ez látszik is ugyan néha a viselkedésén, de ez érthető. Sajnos ha nem tiszteljük a játékosokat, akkor könnyedén dönthetnek úgy, hogy többet nem is akarnak majd játszani" - nyilatkozta Rogerio Micale szövetségi kapitány.

A tréner arra az elképesztő ötletre is reagált, mely szerint Martát, a női csapat csillagát kéne inkább betenni a csapatba Neymar helyére. "Hány éves is ő, 31? Igen, még mindig egy fantasztikus játékos, igazi legenda, de Neymaré a jövő. A játékosok többsége 28 évesen ér a csúcsra fizikálisan és mentálisan. Nem lehet könnyű Neymarnak, ő ugyanis már 17 éves kora óta azzal a teherrel él, hogy vezér kell legyen."

A brazilok csapatkapitányát az Irak elleni újabb 0-0 után fütyülték ki és követelték a helyére a 31 éves Martát.

[2217764] 2016-08-11 03:00:00 Denmark U23 - Brazil U23x;

 

Kattints a képre a játékért!