Sportfogadás

Újabb magyaros kombival kaszálnánk

  • hatharom.com

Hétközi fordulót rendeznek az NB II-ben, ennek apropóján fogadásra adtuk fejünket.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a hétközi NB II-es fordulóra, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Nyíregyháza-Zalaegerszeg
Tipp: Nyíregyháza
Odds:
1.95 @ Tippmixpro

Papíron mindkét csapat a feljutásért küzd idén az NB II-ben, de gyakorlatilag csak a Nyíregyházának van sansza arra, hogy osztályt váltson. A nyírségieknek lényegesen minőségibb játékoskeretük van, mint a zalaiaknak, arról nem is beszélve, hogy a vendégek igen kétarcúak. Csató Sándor tanítványai ahogy az elmúlt szezonban, úgy eddig idén is azt mutatják, hogy házon kívül nem túl acélosak, hiszen az újonc, semleges pályán játszó Mosonmagyaróvártól simán kikaptak, viszont otthoni környezetükben könnyedén lenyomták a Siófok gárdáját. A Nyíregyháza viszont teljesen más kávéház, még úgy is, hogy a piros-kékek a nyitányon csak gól nélküli remire voltak jók hazai pályán a Csákvár ellen, viszont szombaton nyerni tudtak a Vác otthonában. Áttört tehát egy a gát hétvégi sikerrel a nyírségieknél, szerintünk folytatják jó sorozatukat, és megnyerik első fontos hazai meccsüket a másodosztályban.

[2294170] 2016-08-10 19:00:00 Nyíregyháza - Zalaegerszegx;

Kozármisleny-Puskás Akadémia
Tipp: Puskás Akadémia
Odds: 
1.75 @ Tippmixpro

A Kozármisleny újoncként szerepel az NB II-ben, ami meg is látszik a csapat teljesítményén, hiszen két meccs után nulla rúgott gól, egy pont áll a neve mellett. A mislenyiek ráadásul hazai találkozóikat semleges pályán, Pécsett játsszák, vagyis a Puskás Akadémia előtt itt az újabb lehetőség a győzelemre. Az élvonalból kiesett gárda nem kezdett jól, hiszen hiába vezetett háromszor is a Soroksár otthonában, végül be kellett érnie egy ponttal. A második körben már közönségszórakoztató játékot bemutatva múlta felül azt a Szolnokot, amely könnyedén intézte el a nyitónapon a Kozármislenyt. A felek között nagy a különbség a vendégek javára, ami az eddig látottak és tapasztalak alapján szerintünk szerdán kijön majd.

[2294172] 2016-08-10 19:00:00 Kozármisleny - Puskás Akadémiax;

Balmazújváros-SZEOL
Tipp: Balmazújváros
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

A Balmazújváros feljutásra esélyes csapat, hazai pályán bárkire veszélyes, de úgy tűnik, hogy idegenben is, hiszen vasárnap éppen Békéscsabán sikerült nyernie a hajdúsági csapatnak. Ezzel szemben a SZEOL újonc a ligában, az egyik leggyengébb kerete van, s noha a hétvégén hazai környezetében lenyomta a szintén újonc Ceglédet, a nyitónapon csak a szerencsének köszönheti, hogy mindössze egygólos vereséget szenvedett a Szeged 2011 otthonában. Az előbbi mérkőzéshez hasonlóan ezen az ütközeten is nagy a differencia a felek között, ráadásul itt a hazai pályán játszó együttes számára, vagyis meglepődnénk, ha gárdák hétközi ütközete nem a balmazújvárosiak sikerével érne véget.

[2294166] 2016-08-10 19:00:00 Balmazújváros - Szeol SCx;
A hatharom.com hétközi szelvénye - a     szorzói alapján
Dátum Esemény Tipp Odds
Szerda, 19:00 INFO Nyíregyháza-Zalaegerszeg Nyíregyháza 1.95 @ TippmixPro
Szerda, 19:00 INFO Kozármisleny-Puskás Akadémia Puskás Akadémia 1.75 @ TippmixPro
Szerda, 19:00 INFO Balmazújváros-SZEOL Balmazújváros xy.xy @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5,12