Heti műsor

Újabb magyar aranyakat hozhat ez a hét

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Újabb magyar aranyakat hozhat ez a hét.

Riói olimpia

Parádésra sikeredett a magyar küldöttségnek a nyitány, hiszen több aranyérmet is nyertünk az első napokban. A héten folytatódhat az aranyhalmozás, például Cseh László által, aki 200 méter pillangón nyerhet, amit a bukmékerek is előrevetítenek szorzóikkal. A     szerint tuti, hogy az első vagy a második helyen végez Cseh Laci, hiszen a magyar online bukméker mindössze 1.35-szörös pénzt kínál erre a fogadási lehetőségre. Hosszú Katinka ezúttal 200 méter vegyesen verheti rommá a mezőnyt.

Ami a csapatsportokat illeti, a női vízilabdázóink megkezdik, míg a férfiak folytatják szereplésüket Rióban. Mind a gyengébbik, mind az erősebbik nem valamennyi mérkőzése előtt előzetessel jelentkezik a hatharom.com, szintúgy, mint a fentebb említett egyéni számokban, a legfontosabb eseményekről pedig a folyamatosan frissülő élő közvetítésünkben számolunk be.

A hét eseményei

Jön az ötödik forduló a héten az NB I-ben, amely körben több kiváló mérkőzés is megrendezésre kerül. A két korábbi Európa Ligás csapatunk, a Debrecen és az MTK egymás ellen játszik, a Videoton ismételten egy újonc csapattal, a Mezőkövesddel meccsel, míg a listavezető Ferencvárosra rangadó vár, hiszen a második helyezett Vasas látogat a Groupama Arénába. Ezen ütközeteken kívül a  Haladás a Diósgyőrt, a Honvéd a Paksot, míg az Újpest a Gyirmót fogadja a hétvégén.

A hét folyamán ezen meccsekről többet is megtudhat az, aki a hatharom.com-mal tart, hiszen oldalunk valamennyi találkozóval bővebben foglalkozik majd!

[2253489] 2016-08-13 20:30:00 Ferencváros - Vasasx;

Pénteken a Bastia-PSG mérkőzéssel megkezdődik a francia élvonalbeli bajnokság. A nyitómeccsnek és a bajnokságnak - 1.08 @ Tippmixpro - is egyértelműen a fővárosiak a favoritjaik, Korzikán csak 1.46-szoros pénzért fogadhatunk Edinson Cavaniékra a    -n.

[2241332] 2016-08-12 20:00:00 Bastia - Paris Saint Germainx;

A Premier League is elrajtol szombaton, a nyitómeccsen a bajnok Leicester az újonc Hull Cityhez utazik. Az esélyek elég egyértelműnek tűnnek, de a     szerint bármilyen eredmény (H: 3.40 D: 3.20 V: 2.11) előfordulhat a találkozón. A Manchester City a Sunderlandet látja vendégül, Pep Guardiola együttese toronymagas favorit a találkozón, mindössze 1.20-szoros pénzért fogadhatunk az Égszínkékekre.

Vasárnap José Mourinho Manchester Unitedje a Bournemouth gárdájához hivatalos, ahol könnyedén három ponttal gazdagodhat, legalább is a magyar online fogadóiroda szerint, hiszen a bukméker 1.70-szeres oddsot ajánl a vendégsikerre. A forduló rangadóján az Arsenal a Liverpoolt fogadja, amely mérkőzés abszolút háromesélyes, nem csak szerintünk, hanem a     szerint is (H: 2.26 D: 3.20 V: 3.05).

[2252172] 2016-08-14 17:00:00 Arsenal - Liverpoolx;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten még az Angol Ligakupa, a top bajnokságok, továbbá az NB II harmadik és negyedik fordulójára lesz érdemes fogadni. Az olimpián gyakorlatilag az összes számban rendeznek versenyeket, mérkőzéseket, vagyis lesz mire pakolni. Szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!