NB I

Az újonc meglepheti a Debrecent a keleti derbin

Nem feltétlenül a Loki az esélyese a rangadónak, Pintér Attila csapata megőrizheti veretlenségét.

Három forduló után aligha arra számítottunk, hogy a Mezőkövesd a Debrecen előtt lesz a tabellán. Pintér Attila megerősített csapata azonban veretlen még a bajnokságban, így a borsodi csapat joggal reménykedik benne, hogy a felemás Debrecen ellen is megtartják jó szokásukat.

Várható kezdőcsapatok
Mezőkövesd: Tujvel Vági, Hudák, Devecseri, Gohér Pauljevic, Egerszegi, Bacelic-Grgic, Kink - Nicorec - Strestik
Debrecen: Danilovic - Kuti, Brkovic, Mészáros N., Ferenczi - Djelmic, Sekulic, Jovanovic, Horváth - Tisza, Takács
Forrás: dvsc.hu

"Az a lényeg, hogy a mi játékunk rendben legyen, felkészüljünk a debreceniekből. A debreceniek évek óta 4-4-2, illetve 4-2-3-1 felállásban játszanak. Fontos, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani, s ellenfelünknek kelljen hozzánk alkalmazkodnia. Bár még mindig előrébb tartanak a korábban is az élvonalban szereplő együttesek, nekünk az akaratunkkal kell ellensúlyoznunk ezt a hátrányunkat. Úgy kell küzdenünk, ahogyan eddig is tettük, például amikor vesztes helyzetbe kerültünk két mérkőzésen is" - mondta el a küldetést Pintér Attila, a Kövesd trénere.

[2253484] 2016-08-07 18:00:00 Mezőkövesd Zsóry - Debrecenx;5

Ami a Debrecenieket illeti, fontos erősítést eszközöltek múlt héten, a kapus, Braniszlav Danilovics már a Gyirmót ellen is megmutatta, érdemes volt őt megszerezni. A Felcsútról érkező portás érkeztével egyébként Radosevic távozott is a Cívisvárosból. Kérdéses, hogy Herczeg András milyen kezdőt küld majd pályára, főleg a középpálya összetétele bizonytalan, hiszen a Varga, Szakály, Holman trió még mindig nem bevethető.

Hazai pályán bátran játszhat majd a Kövesd, hiszen jelenlegi formájukban egyáltalán nem esélytelenek a tartalékos Loki ellen. Háromesélyes találkozó, így mi a jól fizető 1x-re tippelünk inkább.

hatharom.com-tipp: Mezőkövesd vagy döntetlen
TippmixPro @1.70
[2253484] 2016-08-07 18:00:00 Mezőkövesd Zsóry - Debrecenx;
2016-08-06;212
2016-08-07;212
209575