NB I

Nem nyert a Fradi, megint kiütötték a Diósgyőrt

  • MTI
megosztom

A Ferencváros a múlt heti hatos után gólt sem szerzett, míg a Diósgyőr legalább "megfelezte" a kapott góljait.

Három győzelem után ahhoz a Pakshoz látogatott a Ferencváros, amely idén még nem nyert bajnokit. A lendületes első félidőben mindkét együttes előtt adódtak lehetőségek, ám sem a találkozó előtt százszázalékos Ferencváros, sem az eddig nyeretlen házigazda nem talált be.

A szünet után is több alkalommal forogtak veszélyben a kapuk - főleg a küzdelem dominált -, de gól nem esett a második játékrészben sem.

Miskolcon a Diósgyőr a múlt heti kínos, 6-2-es vereség után esélyesként várta a Honvéd elleni bajnokit. Már a harmadik percben hátrányba került a DVTK, miután Eppel magabiztosan értékesítette a Honvédnak megítélt büntetőt. A bekapott gól után a hazaiak igyekeztek felpörgetni a játékukat, de csak helyzetekig jutottak, egyenlíteniük nem sikerült. A szünet előtti utolsó pillanatban ismét tizenegyeshez jutott a fővárosi csapat, s Eppel most sem hibázott.

Fordulás után cserékkel próbált frissíteni Horváth Ferenc, a Diósgyőr edzője, ennek ellenére változatlanul a budapesti együttes volt veszélyesebb: nagy helyzetig, sőt kapufáig jutott, a lefújás előtti percben pedig egy kiváló szabadrúgásgóllal fölényessé tette a sikerét. A DVTK erejéből annak ellenére sem futotta még a szépítésre sem, hogy a hajrában már számos támadójátékosa volt a pályán.

2016-08-06;212
2016-08-07;212
209575
megosztom