Tippjáték

Tippjáték nélkül nincs olimpia

  • hatharom.com

Magyar idő szerint szombat hajnalban a hivatalos nyitóünnepséggel elrajtol a 31. nyári olimpia, melyen több mint két héten át szoríthatunk hazánk fiaiért. A drukkolás izgalmait a hatharom.com-on tippjátékkal fokozzuk, ahol a legjobb tíz játékos értékes tárgynyereményekben részesül.

Kattints a képre a tippeléshez! Ahogyan azt a hatharom.com-on megszokhattátok, a mi tippjeink mellett a Ti meglátásaitokra is kíváncsiak vagyunk. A riói olimpia ideje alatt is tippelhettek a legérdekesebb magyar vonatkozású eseményekre, a legjobbak között pedig egy Huawei MediaPad T1 tablet és szurkolói relikviák találnak gazdára. Az ötkarikás játékok tizenhat versenynapja során a legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseményekre adhatjátok le tippjeiteket.

Az egyes versenyszámok és mérkőzések kimeneteleihez különféle szorzókat rendelünk, így még izgalmasabbá tesszük a tippelést. Nyer-e aranyat Hosszú Katinka, továbbjut-e női és férfi vízilabda-válogatottunk, hogyan szerepel Babos Tímea? Ilyen és ehhez hasonló eseményekre tippelhettek az olimpia bő két hete során.

Olimpiai tippjáték
Helyezés Nyeremény
1. Huawei MediaPad T1 tablet
2.-5. Magyar szurkolói sál
6.-10. Magyar olimpiai csapat szurkolói pólója

Minden játéknapon egy-egy fontos eseményre irányul a kérdésünk, melyre a két lehetséges kimenetel közül kell kiválasztani a szerintetek nyerőt. Tippjeiteket bejelentkezés után két kattintással könnyedén megtehetitek. Egyszerűen kiválasztjátok a számotokra szimpatikus opciót (1-es vagy 2-es), majd a Tippek elküldése gombra kattintva elkülditek a tippeteket. Az első négy játéknap eseményeire már lehet is tippeket játékba küldeni, a további napok kérdéseit pedig folyamatosan frissítjük. Figyeljétek a játékot, kövessétek az olimpia eseményeit a hatharom.com-on, tippeljetek, és nyerjetek együtt a magyar versenyzőkkel!