Felkészülés

Messiék a csodabajnok ellen

A spanyol és az angol bajnok Stockholmban feszül egymásnak. Újabb sima Barca-siker következik?

   
  1 x 2
Barcelona-Leicester 1.22 5.00 9.00

Tovább erősödött a Barcelona kerete, Javier Mascherano és Sergio Busquets is csatlakozott Luis Enrique stábjához. Így a katalán együttes igencsak erős legénységgel vághat neki a stockholmi túrának, ahol az angol bajnok Leicester City lesz az ellenfelük.

A Barcelona kerete
Jordi Masip, Sergio Busquets, Arda Turan, Luis Suarez, Lionel Messi, Javier Mascherano, Munir, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Jeremy Mathieu, Denis Suarez, Sergi Samper, Jose Suarez, Marlon, Jose Antonio Martinez, Alex Carbonell, Carles Alena, Nili, Jesus Alfaro, Juan Camara and Rafa Mujica

A Rókáknak egyelőre nem zökkenőmentes a felkészülés, hiszen az alacsonyabb ligás Oxford kínkeserves legyőzése után csak 1-1-et játszottak a BL-re készülő Celtic csapatával, a PSG-től elszenvedett 4-0 pedig aligha örömteli eredmény Claudio Ranieri számára. A Leicester egyébként várhatóan igencsak erős kerettel érkezik Svédországba, miként az olasz mester korábban is igyekezett a legjobb csapatát pályára küldeni. Egy nagy hiányzó azonban ismételten lesz, Jamie Vardy egyelőre nincs bevethető állapotban.

"Jól játszottunk, ez volt a legfontosabb. Élveztük a futballt a Celtic ellen, jól szálltak be a fiatalok is a játékba, örülünk, hogy sok játékosnak lehetőséget biztosított Luis Enrique" - mondta Sergi Roberto a Celtic elleni meggyőző sikert követően.

Az angolok főleg abban reménykedhetnek, hogy fizikailag jobb állapotban vannak, mint a nem olyan régóta együtt készülő Barcelona. Ugyanakkor a katalánok erős csapattal állnak majd fel, így igazi bravúr lenne, ha a Rókák meg tudnák szorongatni a Barcát.

hatharom.com-tipp: Barcelona -1 (európai hendikep)
TippmixPro @1.65
[2208766] 2016-08-03 20:00:00 Barcelona - Leicesterx;