Premier League

Wenger állása a legbiztosabb, Moyes és Ranieri azonban befutónak tűnik

Melyik tréner kerül először menesztésre a Premier League-ben? - szól a kérdés. Talán éppen Ranieri?

Jövő hétvégén kezdődik a Premier League, kiderül, a töménytelen mennyiségű új tréner közül melyik váltja be a hozzá fűzött reményeket. Emellett külön figyelem irányul majd a bajnok Leicester Cityre, illetve a remekül erősítő Middlesbrough csapatára. De vajon melyik edző bukik meg leghamarabb, kitől köszön el elsőként klubja? A favorit az egyik újonc.

Melyik edzőt meneszti először a Premier League-ben?
Aitor Karanka (Middlesbrough) 5.50
Francesco Guidolin (Swansea City) 6.00
Walter Mazzarri (Watford) 6.00
A következő Hull City-trénert 8.00
...  
David Moyes (Sunderland) 17.00
...  
Claudio Ranieri (Leicester City) 26.00
Ronald Koeman (Southampton) 26.00
Antonio Conte (Chelsea) 34.00
José Mourinho (Manchester United) 34.00
Jürgen Klopp (Liverpool) 34.00
Mauricio Pochettino (Tottenham) 41.00
Pep Guardiola (Manchester City) 41.00
Arséne Wenger (Arsenal) 51.00
Nem lesz idén edzőmenesztés 67.00

Viktor Fischer, Victor Valdés, Marten de Roon, Alvaro Negredo és Gaston Ramírez megszerzését követően a Middlesbrough egyértelműsítette mindenkiben, nem szeretnének postafordultával visszatérni a Championshipbe. A remekül megerősített gárda tele van kiváló játékosokkal, kiesésük hatalmas meglepetés lenne. Mégis Aitor Karankára voksolt az egyik brit iroda, mint állását leghamarabb elveszítő tréner. Ez valószínűleg azért van, mert a Boróval szemben kiemelten magas elvárások vannak, ha beragadnak a rajtnál, vélhetően azonnal váltani fog a menedzsment.

A második helyen megosztva két olasz mestert találunk, a télen kinevezett Guidolint és a nyáron munkába álló Mazzarrit. Különösen a Watford esetében érdekes, mire lesz képes Mazzarri, hiszen Quique Sánchez Flores egy stabil Premier League-középcsapatot hagyott hátra, ráadásul a rutinos mester először vállal munkát Itálián kívül.

Ami a nagy neveket illeti, David Moyes a Sunderland élén egyáltalán nem esélytelen, ám talán még nála is érdekesebb a középmezőnyben lévő Claudio Ranieri, akinél egy bajnoki cím után nem tudom, mi kéne ahhoz, hogy kivágják.

A beújító hármasnál Conte, Mourinho és Guardiola széke is viszonylag stabil, habár az iroda szerint a spanyol mester valamelyest jobban biztonságban érezheti magát csapata kispadján, mint Conte vagy Mou.

Ami pedig az Arsenal veteránját illeti, hiába reménykednek az Ágyúsok fanatikusai, nem valószínű, hogy tud olyan gyengén szerepelni a csapat, hogy Wengert hamar kivágják.

2016-08-13;47
2016-08-14;47
2016-08-15;47
209498