Sportfogadás

Fogalma sincs a fociról, de eltalált három 7-0-t!

Nem kell ismerni a csapatokat, elég csupán, ha az ember fia szerencsés. Egy fontból 60 ezer!

Skóciában már július közepén elkezdődtek a Ligakupa küzdelmei. A sorozatba ugyan a legnagyobbak csak későn kapcsolódnak be, ám így is igencsak sima mérkőzéseket játszanak, hiszen több esetben osztálykülönbségek vannak a résztvevők között. Steve Sales, az 54 éves munkanélküli férfi nem akármilyen szelvényt állított össze, három csapatot, a Dundee-t, az Inverness-t és a Ross Countyt nyerette 7-0-ra. És bejött neki!

"Gondoltam, kivételesen nem kocsmázni megyek az apróból, ami nálam volt, hanem fogadni. Amúgy a Celticen és a Rangersön kívül semmit nem tudok a skót futballról, így csak böktem párat.

Aztán a mérkőzések nagyon jól alakultak, néhány pillanattal a vége előtt 6-0-ra állt mindhárom. És jöttek a gólok, a 87., a 88. és a 89. percben. Az a három perc megváltoztatta az életemet. Hihetetlen érzés ilyen kis pénzből ennyit nyerni. Ráadásul a 7-0 nem hozott eddig szerencsét, hiszen egyszer már fogadtam, hogy a Barca 7-0-ra nyer, de végül 7-1-re nyert" - mesélte a két éve segélyekből élő férfi, aki munka közben sérült meg és emiatt nem tud dolgozni.

"Először is elküldöm anyukámat nyaralni, mert nagyon megérdemli. De gondom lesz a három gyermekemre is, ez biztos. És én? Nos, veszek néhány italt, de a legfontosabb, hogy végre vehetek egy jó hűtőt, amiben ételt tárolhatok, mint a normális emberek" - örvendezett Steve.

"Ötven éve vagyok a szakmában, de ilyet még nem láttam... De örülök Steve-nek, alighanem ő a világon az egyetlen, aki három darab 7-0-ra ráérzett egy délután alatt" - mondta a fogadóiroda szóvivője.

Érdekesség, hogy először fogalma sem volt a férfinek, hogy mennyit is nyert, hiszen úgynevezett "patent" fogadást tett vagyis a három esemény minden fajta kombinációját megjátszotta. Végül alig akarta elhinni, hogy 1.40-re 60 ezer fontot hozott az őrült szelvénye.