Protipp

Szenzációsan zártuk a júliust

Öt tippmesterből négy pluszolt, így ismét hatalmas profitra tehettünk szert a Protipp rendszerében.

Az előző, csendesebb, ám annál profitábilisabb hét után most több tippet adtak fel tippmestereink, hiszen 23 szelvény is játékba lett küldve, amelyből 14 zöldült. A hét első fele ugyan nem sikerült jól, ám az Európa Liga és az NB I-kaszálás minden problémát feledtetett.

A héten nem volt hatalmas nyerő szelvény, 4,8 egységet hozott a legjobb kombi (ezt Cipolla küldte játékba), ám mivel Noemail, Andersson04, mr.blonde és varin is pluszolt, így +12.34 egységben zártunk, ami még a múlt hetit is felülmúlta. A héten varin teljesítménye volt a legjobb, ő négy szelvénnyel összesen +7.1 egység pluszban zárt.

Ezzel egy remek júliust zártunk le és csak reménykedni tudunk benne, hogy a hamarosan induló topligákkal és olimpiával még izmosabb ősz vár ránk.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!