Tippics

Szerinted hány aranyat nyerünk Rióban?

  • hatharom.com

Hamarosan kezdődik a riói olimpia, amelyre már lehet is fogadni. Oszd meg velünk várakozásaidat, töltsd fel olimpiai szelvényedet a Tippics-re!

Nyerj a Tippics-en!

Gyűjts minél több like-ot, és ha tiéd a promóciós időszak végén a legtöbb, nyereményed egy szurkolói sál! A toplistán folyamatosan követheted, hol állsz éppen a versenyben. A részletekért kattints ide!

A számunkra felejthetetlen foci Eb után épphogy csak kipihentük magunkat, máris nyakunkon az olimpia. A riói játékok a hétvégén elstartolnak, ennek kapcsán pedig tűkön ülve várjuk a különféle olimpiai fogadási lehetőségeket. A Ti szelvényeitekre különösen kíváncsiak vagyunk, többek között arra, szerintetek hány aranyat nyernek hazánk fiai Rióban.

A Tippmixpro kínálatában már megtalálhatjuk a magyar csapat legfényesebb érmei számára ajánlott fogadást, és hamarosan további lehetőségek kerülnek terítékre a mieink szereplésével kapcsolatban.

MAGYARORSZÁG HÁNY ARANYÉRMET SZEREZ?    
Kevesebb, mint 6.5 TippmixPro@2.25
Több, mint 6.5 TippmixPro@1.50

A szelvény feltöltése néhány másodperc csupán, bejelentkezést követően a Tippmix vagy Tippmixpro-fogadásaidat tartalmazó fotót ide kattintva tudod feltölteni és ismerőseiddel megosztani. Várjuk tehát szelvényeiteket, Ti milyen termést reméltek a magyar olimpiai csapattól?