NB I

Többszörösen megerősített Loki lesz az újonc ellenfele

Két fontos posztra is "erősített" hét közben a Debrecen, így jó eséllyel megszerzik első idei győzelmüket.

Kattints a képre a játékhoz!

Nincs irigylésre méltó helyzetben a Gyirmót együttese, az MTK után ugyanis a Debrecennel kell összemérjék tudásukat. A még veretlen újonc éppen rosszkor utazik a Cívisvárosba, hiszen a Loki nem csak új kapust igazolt Braniszlav Danilovics személyében, de a kispadra is rehabilitálták Herczeg Andrást, még ha csak ideiglenesen is. A kérdés, hogy képes lesz-e megragadni a lehetőséget a Loki, vagy ismét hatalmasat égnek saját közönségük előtt.

   
  1 x 2
Debrecen-Gyirmót 1.70 3.45 4.90

A már régóta esedékes edzőváltást követően természetesen az egyik legfontosabb téma, hogy ki követi majd Kondás Elemért a kispadon. A leggyakoribb tipp a Balmazújváros trénere, Feczkó Tamás, ám ezzel kapcsolatban még nem tudhatunk semmilyen konkrétumot, mint ahogyan a csapatnál sem tudnak még semmit.

"Persze az öltözőben is téma az, ami történik velünk, engem is hívogatnak telefonon, tudok-e valamit, ki lesz az új edző. Előttünk sem ismert egyelőre, ki veszi át véglegesen a csapatot, a vezetőség nyilván időben értesíteni fog minket. Azonban ha folyamatosan azon jár az agyunk, mi történt, és mi várható, akkor annak nem lesz jó vége. Muszáj mindent kizárni, és csak a dolgunkra figyelni! Más a légkör jelenleg az edzéseken, az új stáb azon munkálkodik, hogy kijöjjünk a gödörből. Élvezzük a tréningeket, már az első foglalkozás is jó hangulatú és pörgős volt, most még nagyobb erőbedobással kell dolgoznunk a siker érdekében. Csak a következő feladat szabad, hogy a szemünk előtt lebegjen: a Gyirmóttal szemben csúsznunk-másznunk kell, a szívünket is kitéve hajtani a győzelemért" - nyilatkozta sokatmondóan Verpecz István.

A hajdúságiak hálóőrének azonban nehéz feladata lesz, vélhetően ugyanis "fölé" szerződtette egy évre a Puskás Akadémiától Braniszlav Danilovicsot a csapat, aki akár debütálhat is a győri együttes ellen.

Tartalékos lesz ugyan a Loki, ugyanis a középpálya magja, Varga József, Holman Dávid és Szakály Péter hiányozni fog, ám abban biztosak lehetünk, hogy akik szerephez jutnak, mindent megtesznek a győzelemért.

Véleményünk szerint a Debrecennek most meg kell lovagolnia azt a "hurráhangulatot", amely Kondás mester menesztését követte, és ha csak ideiglenes edzővel is, de meg kell kezdeniük a felzárkózást a Gyirmót ellen, maguk mellé állítva a nézőket. Papíron az NB I leggyengébb csapatának számító győri gárda nem okozhatna gondot Kulcsáréknak, különösen azt figyelembe véve, hogy Urbányi István tanítványai eddig mindkét mérkőzésen gyengébben futballoztak ellenfelüknél.

Érdekel mi profi tippmesterünk tuti tippje a mérkőzésre?
KATTINTS IDE!
[2253480] 2016-07-31 18:00:00 Debrecen - Gyirmótx;