NB I

Albérletben fogadja mumusát az Újpest

Az Újpest és a Paks is első győzelmére készül, ám a döntetlen a legvalószínűbb eredmény.

Nem kezdte túlságosan jól a szezont sem az Újpest, sem pedig a Paks. Az igazolások mindkét félnél elmaradtak, ám amíg a IV. kerületben erről az UEFA büntetése tehet, addig Tolna megyében már megszokhattuk, hogy nem szeretnek feleslegesen költekezni Csertőiék, inkább házon belül, tehetséges fiatalokkal igyekeznek megoldani a problémákat. A kérdés, hogy vajon melyik csapat indul el felfelé.

[2253478] 2016-07-30 18:00:00 Újpest - Paksx;10

"Jelenleg Magyarországon, egy-két kivételtől eltekintve, minden mérkőzés háromesélyes. Az Újpest egy jó csapat, és remélem, hogy nem téveszt meg bennünket az, hogy még nincs egyetlen egy pontjuk sem. Nekünk is csak kettő van. Így mindkét félnek szüksége van a győzelemre. Ebből következően egy nagyon harcos, és kemény mérkőzésre számítok" - mondta a Paks vezetőedzője utalva arra, hogy habár rendre esélytelenebbként utaznak a fővárosba, idestova hat éve nem szenvedtek vereséget a Szusza Ferenc Stadionban.

Szeretnéd tudni, mit gondol a Protipp-ranglistát vezető Andersson04 a meccsről?
Tippjét INGYENES megtekintheted itt!

Nos, ott egészen biztosan most sem kapitulál majd a Paks, hiszen a találkozót az Illovszky Stadionban rendezik majd. A két csapat összesen a négy meccsen három gólig jutott és bizony nem csak ez mondatja velünk, hogy a felek gól- és csatárínségben szenvednek. A fővárosiak minden bizonnyal Lázok Jánostól, a vendégek pedig Hahn Jánostól várhatják a gólokat.

Tavaly a felek mindhárom találkozójukon három gól alatt maradtak, ami az elmúlt években azért nem volt egy jellemző eredmény. Hogy mennyire mumusnak számít Újpesten a Paks, azt láthatjuk abból is, hogy 2010 októbere óta csupán egyszer nyertek a lilák, míg nyolcszor a zöld-fehérek. Minden valószínűség szerint most is szoros mérkőzés lesz, győztest tippelni azonban nehéz lenne.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
TippmixPro @1.70
[2253478] 2016-07-30 18:00:00 Újpest - Paksx;
2016-07-30;212
2016-07-31;212
209575