NB I

Sokba kerül a szálloda, nyerni akar a Diósgyőr

  • hatharom.com

Az OTP Bank Liga 3. fordulójának rangadóján két 100 százalékos csapat, a címvédő Ferencváros és a Diósgyőr csap össze.

Kattints a képre a játékért!

A bukmékerek szerint a szombat esti rangadónak egyértelműen a Ferencváros az esélyese, amelynek győzelme mindössze 1.50-es szorzóval fogadható a Tippmixprón. Thomas Doll együttese a Haladás és a Honvéd legyőzése után harmadik győzelmére készül, ám a Diósgyőr is önbizalommal várhatja a csatát, hiszen a Videoton és az Újpest legyőzése komoly fegyverténynek számít.

1X2    
FTC Döntetlen Diósgyőr
1,50 3,70 6,80

"Az elmúlt időszakban inkább a saját csapatunkkal és játékosainkkal kellett foglalkozni, kevésbé az ellenfeleinkkel. A Diósgyőr jól kezdte a szezont, begyűjtötte eddig a maximális pontszámot, de a Videoton ellen volt egy kis szerencséjük is, hiszen a fehérváriaknak ott volt az Európa-liga párharc is azon a héten. Mindenesetre a miskolciak magabiztosan jönnek Budapestre. Ha azonban 100 százalékot nyújtunk és maximálisan koncentráltak vagyunk, akkor nem fontos, hogy ki ellen lépünk pályára. Tiszteljük az ellenfelet, de nekünk csak a saját feladatainkat kell elvégezni, és akkor nyerhetünk"  - nyilatkozta csapata honlapjának Thomas Doll.

A német szakemberhez hasonlóan Horváth Ferenc is saját csapatával akart foglalkozni, a miskolciak trénere szerint övéinek nincs veszítenivalója ezen a meccsen. "A magyar bajnokság legerősebb csapatához látogatunk hétvégén. Nekünk semmiféle veszíteni valónk nincs, nyugodtan játszhatunk, de ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel fogunk menni, meg fogunk tenni mindent a győzelem érdekében Az alap az az a hozzáállás lesz, mint ami az előző két meccsen volt. Sokba kerül a szálloda és a busz is, ha nem tartanám képesnek a csapatot arra, hogy győzzön, akkor el sem indulnánk és 3-0-val visszaigazolná az MLSZ: Menjünk oda és meglátjuk, hogy mi lesz! Kíváncsi vagyok, hogy ezt a szervezett játékot tudjuk-e továbbra is játszani, és hogy egy jó ellenféllel szemben ez mennyit ér".

[2253477] 2016-07-30 20:30:00 Ferencváros - Diósgyőrx;5

A Diósgyőr ebben a felállásban utoljára 2009-ben tudta legyőzni a Fradit, az erőviszonyokat és zöld-fehérek hazai mutatóit figyelembe véve most is kérdéses, hogy megszakadhat e ez a sorozat. Mi arra számítunk, hogy a Fradi odateszi magát és bezsebeli a három pontot.

Ferencváros - Diósgyőr
hatharom.com-tipp: Ferencváros nyer
TippmixPro@1.50
[2253477] 2016-07-30 20:30:00 Ferencváros - Diósgyőrx;
2016-07-30;212
2016-07-31;212
209575