Felkészülés

Pályán a Barcelona!

A katalán gárda is megkezdi a felkészülés a következő szezonra. Ellenfelük a Celtic Glasgow lesz.

Első felkészülési mérkőzését vívja szombat este a Barcelona. Lionel Messiék erős kerettel vágnak neki a dublini túrának, hogy összecsapjanak a Celtickel. A mérkőzés esélyese nem csak a józan ész alapján a katalán gárda, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a skótok létfontosságú BL-visszavágót játszanak szerda este.

   
  1 x 2
Celtic-Barcelona 8.50 5.00 1.22

Luis Enrique nem tartalékol, már a skótok ellen bevetheti Luis Suárezt és Lineol Messit is, de a középpályán és a védelemben is ott vannak olyan csillagok, mint Arda Turan, Sergi Robert, Adriano, Jeremy Mathieu vagy a friss szerzemény, Denis Suárez.

A Barcelona kerete a Celtic ellen
Kapusok: Jordi Masip, Jose Suarez, Josep Martinez
Védők: Sergi Roberto, Adriano, Aleix Vidal, Jeremy Mathieu, Martin Montoya, Borja Lopez, Marlon, Nili, Jose Antonio Martinez
Középpályások: Arda Turan, Denis Suarez, Sergi Samper, Gerard Gumbau, Alex Carbonell, Carles Alena, Jesus Alfaro, Juan Camara
Támadók: Lionel Messi, Luis Suarez, Cristian Tello, Rafa Mujica, Munir

Ami a másik oldalt illeti, Brendan Rodgers az első csapatával készül a katalánok ellen, hiszen Scott Brown csapatkapitánytól elkezdve a Griffiths-Dembélé csatárpároson át mindenkit nevezett a mérkőzésre. Ez már csak zért is érdekes, hiszen nem csak hogy a hét közepén játszottak Kazahsztán BL-odavágót az Asztana ellen (1-1), de a múlt hétvégén is gyakorlatilag az alapcsapat játszott a Leicester City elleni barátságos mérkőzésen.

Nagyon nehéz dolga lesz a skótoknak az Asztana ellen, még úgy is, hogy 1-1-ről indulnak. Ázsiában sokkal jobb volt a hazai gárda és a vendégek az egyetlen kaput eltaláló lövésükből értek el gólt. Nagyon nehéz erre a mérkőzésre tippelni, hiszen kérdéses, Rodgers mennyit kockáztat, mint ahogyan az is, mennyire lesz jó az első találkozóján a Barcelona félig cserecsapata.

Noha a két csapat az elmúlt években több gólgazdag és izgalmas mérkőzést is játszott, tippelésre mi nem szívesen vállalkoznánk, érdemes lehet megvárni a kezdőcsapatokat és annak fényében választani. A bukik mindenesetre sok gólt várnak.

Gólok száma fogadás a    -n
1,5 alatt - 4.90 @Tippmixpro 1,5 felett - 1.12 @TippmixPro
2,5 alatt - 2.40 @Tippmixpro 2,5 felett - 1.45 @TippmixPro
3,5 alatt - 1.60 @TippmixPro 3,5 felett - 2.10 @TippmixPro
[2208761] 2016-07-30 19:00:00 Celtic - Barcelonax;

 

Kattints a képre a játékhoz!