NB I

A szarul játszó Diósgyőr nem Tirana - gálázott a Ferencváros

Osztálykülönbség volt a két hibátlan csapat között, a Diósgyőr pályán sem volt a remekül küzdő Ferencváros ellen.

Brutálisan bekezdett a mérkőzés elején a Ferencváros, látszott, hogy tényleg szeretnének bűnbocsánatot nyerni a szurkolóktól. Az első perctől kezdve méterekről csúsztak be, hajtottak, mentek előre a vezető találat megszerzéséért. A vezetés végül épp akkor jött, amikor kezdett leülni kicsit a hazaiak játéka, Florian Trinks egy nagyon okos tekeréssel vette be Antal Botond kapuját. A Diósgyőr próbálkozott támadni, Horváth Ferenc hamar cserélt is, de nem volt az igazi a vendégek előrejátéka. Mint ahogyan Bognár István a félidőben elmondta, egyszerűen szarul játszott a DVTK.

Az izgalmak egészen az 51. percig tartottak Leandro egy jogos szabadrúgást tökéletesen tekert a miskolci kapuba. Gyakorlatilag a maradék 40 perc egyik legnagyobb kérdése az volt, helyzetbe tud-e kerülni a DVTK egyszer is a Fradi ellen. A 63. percben jött az újabb pofon, az egész meccsen nagyot küzdő Djuricin öt méterről senkitől sem zavartatva szerezte meg a harmadik gólt. A negyedikre sem kellett sokat várni, de mindenképpen megérte, hiszen a forduló egyik legnagyobb dugóját láthattuk. Egy szögletet követően Emil Dilaver elé pattant a labda, aki teli rüszttel óriási gólt vágott a miskolci kapuba. A 77. percben Diego Vela azért megpróbálkozott felvenni a versenyt Dilaverrel, a vendégek első kaput eltaláló lövéséből szépített az eredményen. Azért Gera Zoltán a 84. percben próbált tenni róla, hogy ne a piros-fehéreké legyen az utolsó gól, szinte ugyanonnan, ahonnan a portugálok ellen gólt lőtt az Eb-n, Antal kapuját is bevette. De ez még nem jelentette a végeredményt, két percre rá ugyanis Marco Djuricin fejjel megszerezte második gólját, igaz, lesről. És hogy legyen némi szépségtapasz a hosszú utat megtévő vendégeknek, Tamás még a 91. percben igazított egyet a végeredményen.

Tulajdonképpen a hat kapott gól még hízelgő is a Diósgyőrnek, a miskolciak ugyanis teljesen kilátástalanul, nem létező támadójátékkal alibizték végig a 90 percet úgy, hogy nehezen értelmezhető védekezési hibákkal segítették hozzá a hazaiakat a gólokhoz.

A Ferencváros tehát hihetetlen simán verte meg a korábban pontot sem veszítő DVTK-t és maradt 100%-os. Mint ahogyan ahatharom.com legénysége is tökéletes napot zárt, a Fradi-győzelem 1.50-es oddson zöldült be.

[2253477] 2016-07-30 20:30:00 Ferencváros - Diósgyőrx;
2016-07-30;212
2016-07-31;212
209575

Kattints a képre a játékért!