Tipp

Ezúttal "kiscsapat" nyerheti a Bajnokok Ligáját!

  • varin

Barcelona, Real Madrid, Premier League-csapat? Nem-nem! A BL-trófea a legjobban igazoló csapathoz kerül!

Már most elnézést kérnék Juvefantól, amiért kiscsapatnak neveztem a kedvenceit, de valljuk be, az utoljára 20 éve Európa tetejére felérő olasz gárda outsidernek számít egy olyan sorozatban, ahol van egy Barcelona, Real Madrid, Bayern München, satöbbi. De ilyen igazolások után nem tudom nem azt mondani, hogy idén a BL-serleg Torinóban köt ki.

A Juventus várható kezdőcsapata
Buffon - Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanic, Marchisio - Dybala, Higuaín, Pjaca
A gazzetta.it szerint

Én soha nem voltam egy Morata-fan... Aki 63 meccsen szerzett 15 gólt a Serie A-ban, az nem egy egy pótolhatatlan csillag. A helyére érkező Gonzalo Higuaín viszont 29 évesen is a világ egyik legjobb játékosa. Paulo Dybalával és Mario Mandzukiccsal kiegészülve brutálisan erős támadósoruk lesz. És akkor még nem is említettem mondjuk Zazát. A támadósorban egyébként a Gazzetta jóslata szerint a két argentin mellett azt a Pjacát találjuk majd, akit láttam néhányszor a Dinamóban játszani és nem gondolom túlzásnak, hogy a világ egyik legjobb játékosa lesz.

A középpályán már nem is veszem számításba Pogbát, őt kvázi már eladták a Manchester Unitednek. Van azonban Pjanic középen, aki szintén rendkívül jó játékos, varázslatos rúgótechnikával. Ha mellette egészséges tud maradni huzamosabb ideig Khedira és Marchisio is hamar visszatér, akkor a középpálya is rendben lesz. Addig pedig ott van a tartaléknak mondjuk Hernanes, Pereyra, Asamoah vagy Lemina.

A védelem sem gyengült, Dani Alves nagy hasznára lehet a csapatnak, miként Medhi Benatia is. Bonucciék még 30 körül is betonkemény bekkpárt alkotnak Chiellinivel, a baloldalon futkározó Alex Sandro szintén remek játékos.

Gigit nem is méltatnám külön a kapuban, ő még közel a nyugdíjhoz is egy igazi ikon.

Persze bőségesen akad riválisa a Juventusnak, a spanyol trió mellett a Manchester City is nagyot erősödött Guardiola érkezésével. Szerintem azonban igazából ez egy négyszereplős harc lesz, az Atlético Madrid jó csapat ugyan, de egy befejező csatár nagyon kéne nekik még a keretbe, a PSG pedig Ibra nélkül nem lesz versenyképes. Biztos vagyok benne, hogy a Barca, Real, Bayern, Juventus négyes valamelyik adja majd a bajnokcsapatot és 15-szörös oddson a - szerintem - jelenleg legerősebb kezdőcsapattal rendelkező Juventust nem szívesen hagynám ott.

hatharom.com-tipp: Juventus nyeri a BL-t
Odds: 15.00
Tét: 3/10
Eddig éri meg: 10.00

Kattints a képre a játékhoz!