Felkészülés

Erős spanyol védelem a gyenge angol támadósor ellen

Meglepő lenne, ha a Tottenham és az Atlético Madrid mérkőzése gólparádéba torkollna.

Megérkezett Melbourne-be az Atlético Madrid együttese is, hogy a Champions Cup ausztráliai állomásán pályára lépjen a Tottenham Hotspur ellen. Ellentétben az angol együttessel, Diego Simeone igen erős gárdát vitt magával a kenguruk földjére, így egyértelműen ők az esélyesei a péntek déli mérkőzésnek.

   
  1 x 2
Tottenham-Atlético Madrid 3.25 3.25 1.95

Elsősorban a támadósor lesz foghíjas az Atléticónál, hiszen Antoine Griezmann mellett sem Luciano Vietto, sem pedig Yannick Ferreira-Carrasco nem tartott a csapattal. Ott lesz azonban Oblak kapus mellett szinte a teljes védelem, kiegészülve a Sassuolótól idén nyáron szerződtetett Vrsaljkóval.

Ugyanakkor a Tottenhamnél már a Juventus ellen láthattuk, bizony Lloris, Harry Kane, Eric Dier vagy éppen Dele Alli nélkül már közel sem olyan erős Mauricio Pochettino csapata. A gólokat így elsősorban a friss szerzeményétől, Vincent Janssentől lehet várni, aki idén nyáron 20 millió euróért érkezett az Alkmaartól.

Várható kezdőcsapatok
Tottenham: Vorm – Willmer, Cater-Vickers, Ball, Trippier – Mason, Wanyama, Carroll – Chadli, Son Hueng-Min, Janssen
Atlético Madrid: Oblak – Filipe Luis, Godin, Vrsaljko – Koke, Gabi, Thomas, Jota, Saul- Amath Deihiou, Torres

Vélhetően a nemrég megérkezett spanyolok nem lesznek igazán frissek, míg a Tottenhamnél Pochettino nagyobb hangsúlyt helyez majd a stabil védekezésre, az ugyanis nem volt rendben a Juventus ellen. Természetesen butaság lenne azt állítani, hogy gyenge csapatok találkoznak Melbourne-ben, de a nagyobb hiányosságok mindkét oldalon a támadósorokat érintik, így az under lényegesen valószínűbb kimenetel, mint egy gólgazdag, parádés futball.

hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
TippmixPro @1.80
[2208804] 2016-07-29 12:00:00 Tottenham Hotspur - Atlético Madridx;

 

Kattints a képre a játékhoz!