Átigazolás

Van Persie ismét a szigetországban?

A holland támadó visszatérhet az Egyesült Királyságba, ám Anglia helyett Skócia felé veheti az irányt.

A 32 éves sztárt nem nevezte klubja, a Fenerbahce az idei Bajnokok Ligája-sorozatra, ez pedig csak egyet jelenthet: egy év után távozik Törökországból a repülő hollandi. Ami szinte biztos, visszatér a szigetországba, ám az már közel sem egyértelmű, hogy a skót vagy az angol élvonalba.

Hol játszik majd Van Persie az átigazolási szezon végeztével?
Rangers 1.50
Stoke City 4.50
Fenerbahce 8.00
Middlesbrough 12.00
Everton 13.00

Az igencsak jó idényt záró, 48 mérkőzésen 22 gólt szerző RvP iránt állítólag két csapat, a Stoke City és a Glasgow Rangers is bejelentkezett. Az élvonalba idén visszakerő Kékek érdeklődése olyannyira komoly, hogy a korábbi 11-szeres szorzó helyett már csak 1.20-2.00-ért fogadhatunk arra, hogy szeptemberben Van Persie Skóciában rúgja a bőrt.

Ami azonban ennek ellentmond, hogy a játékos fizetési igényei igencsak nagyra rúgnak, a Rangers aligha tudná kipengetni az évi ötmillió fontot Van Persie-nek, a Stoke-nál azonban ez inkább megoldható lenne.

A 101-szeres válogatott játékos az évezred elején egyszer már majdnem kikötött az Ibrox Parkban, 2001-ben Dick Advocaat csábította őt, ám RvP végül maradt a Feyenoordnál, majd három évvel később az Arsenalhoz szerződött.

 

Kattints a képre a játékhoz!