Európa Liga

Szinte lehetetlen helyzetbe került a Videoton

  • hatharom.com

A dán Midtylland 1-0-s győzelmet aratott Felcsúton a Videoton ellen az Európa Liga selejtezőjének első mérkőzésén.

Fotó: MTI

Az európai kupaporondon egyedüliként állva maradt magyar együttes több nagy helyzetet is kihagyott a találkozó során, a dánok viszont Filip Novák 55. percben szerzett találatával eldöntötték az összecsapást. A párharc visszavágóját egy hét múlva rendezik Herningben.

Nego hagyta ki a meccs legnagyobb helyzetét, a francia öt méterről az üres kapu fölé lőtt / vidi.hu

Az oddsok alapján a meccs előtt a Midtylland számított esélyesebbnek a győzelemre, hiszen az északi csapat sikere 2.25-ös oddson volt fogadható a Tippmixprón. Ezúttal félretettük az érzelmeinket és próbáltunk a realitások talaján maradni, amikor beharangozó anyagunkban az X2-es kimenetelt ajánlottuk figyelmetekbe.

Bernd Storck szövetségi kapitány és Orbán Viktor miniszterelnök is helyszínen tekintette meg az összecsapást / Fotó: MTI

Az Európa Liga többi selejtezős meccse közül kétségtelenül a Domzale - West Ham United meccsen született a legnagyobb meglepetés, hiszen a szlovén alakulat 2-1-es győzelme akár nyolcszoros pénzt is érhetett a fogadóknak. Dárdai Pál és a Hertha Vladan Ibisevic parádés góljával 1-0-ra legyőzte a Bröndby-t, míg a Hajduk Split Futács Márkó nélkül verte idegenben 3-0-ra az ukrán Olekszandriát. A Debrecent kettős győzelemmel búcsúztató Zodinó ezúttal 0-0-t játszott odahaza a Rapid Wiennel, míg az MTK kiejtő Gabala bravúros döntetlent ért el a Lille otthonában.

[2300484] 2016-07-28 20:30:00 Videoton - FC Midtjyllandx;
2016-07-28;73

 

Kattints a képre a játékhoz!