Bajnokok Tornája

Foghíjas sztárcsapatok az olasz-angol rangadón

  • hatharom.com

Magyar idő szerint kedden délben Melbourne-ben csap össze a Juventus és a Tottenham.

A Bajnokok Tornája elnevezésű felkészülési torna ausztráliai állomásán egy Juventus-Melbourne mérkőzést rendeztek idáig, ahol a rendetys játékidő 1-1-es döntetlen hozott, majd a büntetőrúgásokban a a házigazda ausztrálok bizonyultak jobbnak. Az olasz bajnok most az angol Tottenham ellen javíthat, Massimo Allegri együttese annyival mindenképpen előrébb jár ellenfelénél, hogy egyszer már pályára lépett ezen a viadalon. 

A Juventus keretével előző cikkünkben már foglalkoztunk, az Eb-t megjárt játékosok valamennyien szabadságukat töltik még, így Buffon, Bonucci, Chiellini, Zaza, Sturaro, Barzagli, Evra és Pogba sem utazott el a csapattal Ausztráliába.

1X2    
Juventus Döntetlen Tottenham
TippmixPro@2.45 TippmixPro@3.10 TippmixPro@2.45

Szinte ugyanez a helyzet a Tottenhammel is: Harry Kane, Toby Alderweireld, Dele Alli, Danny Rose, Kyle Walker, Hugo Lloris és Eric Dier nem utazott el a csapattal, amelyben számos fiatal kap most bizonyítási lehetőséget. 

A Tottenham kerete
Luke Amos, Dominic Ball, Tom Carroll, Cameron Carter-Vickers, Nacer Chadli, Marcus Edwards, Christian Eriksen, Tom Glover, Shayon Harrison, Vincent Janssen, Erik Lamela, Ryan Mason, Luke McGee, Will Miller, Josh Onomah, Heung-Min Son, Kieran Trippier, Michel Vorm, Kyle Walker-Peters, Anton Walkes, Victor Wanyama, Kevin Wimmer, Harry Winks.DeAndre Yedlin

A bukmékerek teljesen háromesélyesre veszik a mérkőzést, a tartalékos csapatok csatájában nehéz megmondani mire számíthatunk. A közönséget viszont ki kell szolgálni, a vezetőedzők pedig tesztelhetik a felállásokat és a fiatalokat. Jöhetnek a gólok?

[2208803] 2016-07-26 12:00:00 Juventus - Tottenham Hotspurx;