Magyar foci

Az idegenlégiósoknak kétszer annyit kell teljesíteniük, mint a magyaroknak

Meglepő nyilatkozattal állt elő a DVSC-TEVA támadója, Tisza Tibor. Rendesen odaszúrt csapattársainak.

Ha nem is játszik jól Tisza Tibor idén a Lokiban, egy dolgot nem lehet mondani, hogy nem küzd az utolsó pillanatig a csapatért. Az Újpestet és Miskolcot is megjárt támadó szerint azonban nem erősítették meg kellőképpen a csapatot, nem érkeztek azonnal bevethető játékosok.

   
  1 x 2
Debrecen-Gyirmót 1.70 3.45 4.90

"Jó csapatunk van, de tényleg gyengültünk. Bódi Ádám elment, s olyan minőségi játékos, aki egyik pillanatról a másikra tud segíteni a Lokinak, nem érkezett.

Igazolunk három-négy olyan játékost, akiről azt sem tudjuk, hogy ki ő és mire képes. Ezen a szinten már olyan játékosokra lenne szükség, akiket egyből be lehet dobni a mély vízbe, s teljesíteni tudnak. Meg hát vannak itt olyan külföldiek is, akiket leigazoltunk, s nekik legalább kétszer annyit kellene teljesíteniük, mint egy magyar játékosnak, hogy bekerüljenek a csapatba. Én voltam magyarként külföldön, rengeteget kellett dolgoznom, hogy bekerüljek a csapatba. Nekünk meg vannak olyan külföldi játékosaink, akik semmivel sem jobbak, mint a magyarok, mégis megkapják a lehetőséget, és nem teljesítenek. Nekem ez eléggé fájó dolog. Úgy érzem, bízni kell a magyar játékosokban, ha meg nem bízunk bennük, akkor olyan külföldit kell hozni, aki meccseket tud eldönteni” – mondta el gondolatait Tisza Tibor a dehir.hu-nak.

Amellett, hogy a játékosnak igaza van, hiszen sem a Loki új igazolásai (Djelmics, Szekulics) nem nyújtanak megfelelő teljesítményt, sem pedig a tavaly is hibát hibára halmozó kapus, Bozsidar Radosevics nem lett meggyőzőbb, a nyilatkozat furcsa. Miért kéne egy külföldi játékosnak kétszer annyit teljesíteniük, mint egy magyarnak? Miért nem elég, ha szimplán csak jobbak?

A jelenleg edző nélkül lévő Debrecen hétvégén a szintén győzelem nélkül álló, viszont veretlen Gyirmótot fogadja hazai pályán.

[2253480] 2016-07-31 18:00:00 Debrecen - Gyirmótx;
209575