NB I

Kiütötték a Lokit, botlott a Videoton

  • hatharom.com

Sem a Debrecen, sem a Videoton nem tudott nyerni a hétvégén, a Vasas két meccs után hat ponttal áll.

Paks - Videoton (1-1)

A Videoton csütörtökön Belgrádban kiharcolta az Európa Liga selejtezőjében a továbbjutást, csütörtökön pedig újabb nemzetközi kupameccs vár a csapatra. Ennek ellenére Henning Berg vezetőedző nem igazán forgatta fel kezdőcsapatát, Feczesin Róbert révén pedig a 25. percben meg is szerezte a vezetést. A második félidőben a házigazda paksiak azonban Gévay fejesével kiegyenlítettek és otthon tartották az egyik pontot. A fehérváriak az újabb pontveszteséggel már öt egység hátrányban vannak a címvédő Ferencvárossal szemben, ami hosszú távú fogadásunk szempontjából kedvező helyzetet jelent, annak pedig különösen örülhetünk, hogy a mindkét csapat szerez gól tippünk is bezöldült, amit 1.80-as oddsért ajánlottunk a figyelmetekbe.

Gyirmót - MTK (0-0)

Története első első osztályú mérkőzésére készült hazai pályán a Gyirmót gárdája, ám Urbányi István csapata nem tudta győzelemmel megörvendeztetni a gyirmóti közönséget. A héten EL-selejtezőt játszó MTK ellen igazságosnak mondható döntetlen született, ám sajnos a rosszabbik fajtából, ugyanis gólt ezen a mérkőzésen nem kellett feljegyeznünk. Ezzel sajnos a meccs előtt ajánlott tippünk is elúszott.

Vasas - Debrecen (3-1)

Ki gondolta volna, hogy a tavaly a bennmaradást az utolsó fordulóban kiharcoló Vasas két forduló után 100 százalékos lesz? Az angyalföldiek azt a Debrecent fogadták, amely kettős vereséggel búcsúzott az Európa Ligától a fehérorosz Zodinóval szemben. Kondás Elemér mindössze három olyan játékost jelölt a kezdőbe, aki csütörtökön is pályára lépett, mondván fejben elfáradtak a játékosok...

Bár a szünetben egy Ferenczi-góllal még a Loki vezetett, a végig sokkal agilisebben játszó és jóval több helyzetet kidolgozó Vasas a második félidőben megfordította a mérkőzést. Az angyalföldiek az 56. percben Ádám Martin góljával előbb egalizáltak, majd a hajrában a csereként beálló Vaskó Tamás duplájával megszerezték a győzelmet. A bronzérmes Debrecen két kör után mindössze egy ponttal áll, míg a Vasas hat egységgel a Fradi és a Diósgyőr mellett 100 százalékos a bajnokságban.

A meccs előtt több jel is arra mutatott, hogy a Debrecen gondban lesz majd a Fáy utcában, így a vasárnapi meccsre ajánlott 1X fogadásunk nagyon simán ült itt is.

2016-07-24;212
2016-07-23;212
209575