Felkészülés

A PSG nyerheti a tartalékos csapatok csatáját

  • hatharom.com

Mindkét oldalon lesznek hiányzók, mégis a franciák az esélyesei az Inter-PSG találkozónak a Bajnokok Kupájában.

A PSG nyerheti a tartalékos csapatok csatáját.

Újabb mérkőzéssel, nevezetesen az Inter-PSG találkozóval folytatódik a Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési torna. Az olasz-francia ütközetet ezúttal Eugene-ban, Oregon államban rendezik, magyar idő szerint este 11 órakor.

1X2    
Inter Döntetlen PSG
TippmixPro@3.30 TippmixPro@3.30 TippmixPro@1.90

A felek közül az olaszok tartózkodnak régebb óta az Egyesült Államokban, Roberto Mancini együttes egy felkészülési találkozót már le is játszott az USA-ban, az Inter 2-1-re győzte le a Real Salt Lake együttesét D'Ambrosio és Jovetics góljaival. A keddi találkozót megelőzően a CSZKA Szófia és a Wattens együttesivel mérte már össze erejét az Inter, a bolgároktól kikaptak, míg az osztrákokkal döntetlent játszottak az olaszok. A kék-feketéknél többek közt Perisic, Éder, Murillo és Medel is kihagyja a vasárnapi találkozót, vagyis nem a komplett csapatát tudja bevetni Mancini.

Az Inter kerete a mérkőzésre
Handanovic, Carrizo, Berni, Di Gregorio, Ranocchia, Ansaldi, Erkin, Miranda, D'Ambrosio, Nagatomo, Miangue, Della Giovanna, Kondogbia, Bessa, Gnoukouri, Melo, Zonta, Palacio, Icardi, Jovetics, Biabiany, Bakayoko, Pinamonti.

Ami a PSG illeti, a francia bajnoknak új edzője van, nevezetesen a korábbi sevillai tréner, Unai Emery. A spanyol mester bemutatkozása jól sikerült, hiszen a piros-kékek erősen tartalékosan is legyőzték a West Brom együttesét szűk két hete. Az amerikai túrán Marquinhosra nem számíthat Emery, aki a brazil olimpiai csapathoz csatlakozott nem rég, míg Thiago Motta és Krychowiak csak hétfőtől kapcsolódik be a közös munkába, így mondhatni három alapemberét és nélkülöznie kell a mesternek vasárnap.

A PSG kerete a mérkőzésre
Aurier, Areola, Ben Arfa, Cellegari, Cavani, David Luiz, Descamps, Di Maria, Edouard, Georgen, Ikone, Kimpembe, Kurzawa, Lucas, Maxwell, Meunier, Nkunku, Pastore, Rabiot, Stambouli, Thiago Silva, Trapp, Verratti.

 

 

 

A felek az utóbbi években rendre december 30-án meccseltek egymás ellen, s ezen találkozókat valamennyiszer a párizsiak nyerték meg 1-0-ra. A bukmékereknél ennek tükrében tehát nincs meglepetés, a franciák számítanak a vasárnapi mérkőzés favoritjainak.

[2208757] 2016-07-24 23:00:00 Inter - Paris Saint Germainx;