Európa Liga

Azt kaptuk a magyar csapatoktól, amit vártunk

  • hatharom.com

Bár a magyar csapatok felemás mérleggel zárták a csütörtöki napot, aki velünk tartott, nem szomorkodott, hiszen 4/4-es találati arányt sikerült összehoznunk.

Fotó: vidi.hu

Sikeresen abszolválta a hatharom.com az Európa Liga csütörtöki játéknapját, hiszen összesen négy ajánlóval és tippel jelentkeztünk és nagy örömünkre minda a négy ki is zöldült.

A Debrecen a hazai mérkőzése után idegenben is vereséget szenvedett a fehérorosz Zodinótól. Tippmesterünk egy ingyenes tippel jelentkezett a találkozóra, a hazai vagy döntetlen kimenetel pedig 1.72-es oddson elég simán ült, lévén a Loki gyakorlatilag komoly helyzet nélkül hozta le a meccset.

A Gabala-MTK meccsen azon a gondolatmeneten indultunk el, hogy a kék-fehéreknek a továbbjutáshoz már az első félidőben kellene egy gól, ez viszont az azeri csapatnak sem jön majd rosszul. Várakozásaink bejöttek, a Gabala már a 7. percben betalált a kapuba, az 1.40-es szorzó így nagyon gyorsan kizöldült.

A magyar kupacsapatok közül egyedül a Videoton élte túl a hetet, a magyar ezüstérmes a szerb bronzérmes otthonában elért 1-1-nek köszönhetően 3-1-es összesítéssel jutott tovább. Az első meccsen látottak alapján mi egy szoros összecsapásra számítottunk, a döntetlennél pedig nem is lehetett volna szorosabb. 2-3 gólt vártunk a meccsen, 1.90-es szorzóért.

A negyedik tippünk a gibraltári College Europe és a svéd AIK Stockholm mérkőzésére vonatkozott, ahol gólparádé helyett egy küzdelmes meccset vizionáltunk. A skandinávok az odavágó után a visszavágón is 1-0-s győzelmet arattak, így az underes fogadásunk 1.85-ös szorzón elég simán ült. 

hatharom.com-tippek az Európa Ligára
Meccs Tipp Odds Eredmény
Gabala - MTK 1. félidő 0.5 gól felett 1.40 2-0
Zodino - Debrecen 1X 1.72 1-0
Csukaricski - Videoton 2-3 gól 1.90 1-1
College - AIK 2.5 gól alatt 1.85 0-1
2016-07-21;73