Felkészülés

Az angol bajnok nyerheti a brit háborút

  • Javi Moreno

A két brit aranyérmes összecsapásán az egyik fél tartalékcsapattal állhat fel. Az odds mégis magas!

Szombat este Glasgow-ban összecsap a két Premier League-bajnok, a Celtic és a Leicester City. A felkészülési találkozón szinte biztosan a kelták tartalékcsapatát láthatjuk majd, így könnyedén profitálhatunk, ha a vendégekre fogadunk.

   
  1 x 2
Celtic-Leicester 3.00 3.20 2.05

Várhatóan Claudio Ranieri kevésbé pihentet majd, ahogyan az Oxford United ellen is szinte a teljes kezdőt pályára küldte. A legnagyobb nevek közül csupán Jamie Vardy nem lépett pályára, de a hírek szerint felépült sérüléséből Marc Albrighton és Nampalys Mendy is, így a házi gólkirályt leszámítva az olasz mester legjobbjait küldheti harcba a Celtic Parkban.

A zöld-fehéreknél azonban jelenleg a felkészülési mérkőzés másodlagos, a skótok ugyanis készülnek a szerdai, Lokomotiv Astana elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Négy nappal egy kazahsztáni kirándulást megelőzően biztosan nem játszatja majd az első csapatát Brendan Rodgers, különösen azután, hogy még Gibraltáron is sikerült vereséget szenvedniük.

Mindezek ismeretében mi nagy értéket látunk a Rókák győzelmében, még úgy is, hogy az odds egyre csak csökken a vendégek sikerére.

hatharom.com-tipp: Leicester City
TippmixPro @2.05
[2208756] 2016-07-23 18:30:00 Celtic - Leicesterx;