Bajnokok Ligája

Néhányan féltek a pályán - Thomas Doll

A Ferencváros vezetőedzője mellett Lovrencsics Gergő is kifejtette gondolatait a mérkőzést követően.

Rendkívül gyenge futballal a Ferencváros végül büntetőkkel alulmaradt az albán ezüstérmes Partizani Tirana ellen. A kudarcot követően Thomas Doll és Lovrencsics Gergő is érthető módon igen csalódottan nyilatkozott.

"Szégyellem magam. Ezt a csapatot két-három góllal le kellett volna győzni. A pályán be kellett volna bizonyítanunk, hogy jobb csapat vagyunk. Ez nem sikerült, nem tudtunk kilépni az árnyékból. Nagyon sajnálom, nem is tudok, mit mondani. Sajnos megint csak a bajnokságban bizonyíthatunk" - mondta az Eb-t is megjáró támadó.

A német mester pedig arról beszélt, játékosai megijedtek az albánoktól, noha Knézy Jenő, a mérkőzés kommentátora a találkozó közben még arról beszélt, az albánok léptek pályára kissé megilletődötten a Groupama Arénában.

"Csak elnézést tudok kérni a szurkolóktól a mai teljesítmény miatt. Jól kezdtünk, de felfoghatatlan számomra, hogy utána miért hoztuk vissza a meccsbe az albánokat. Néhányan nagyon félve játszottak, ami nagyon nagy kár egy ilyen meccsen. Hazai pályán, nagyszerű stadionban esti meccset játszottunk, nagy lehetőség előtt álltunk, nagyon keserű így kiesni. Ez elfogadhatatlan, nem ezért küzdöttünk az egész tavalyi szezonban, hogy itt kiessünk. Nem volt élet, nem volt tűz bennünk. Volt néhány jó teljesítmény a csapatban, de a többiek produkciója mellett ez nem lehetett elég a továbbjutáshoz" - nyilatkozta Doll.

Folytatás a Ferencváros számára nincs, ám csütörtökön is szurkolhatunk a kupacsapatainknak. A Debrecen és az MTK hátrányból, a Videoton pedig előnyből várhatja az Európa Liga-visszavágót.

[2284241] 2016-07-20 19:30:00 Ferencváros - Partizanix;