Átigazolás

Órákon belül eldőlhet Pogba sorsa

Egybehangzó olasz források szerint Paul Pogba, a Juventus francia középpályása közölte csapatával, távozni akar Torinóból és kész aláírni a Manchester Unitedhez.

A goal.com információi szerint a felek ma tárgyalóasztalhoz is ülnek, ahol a Juve képviselői elmondják, továbbra is ragaszkodnak Pogba 120 millió eurós kivásárlási árához. Ez lehet az utolsó kétséges pont a transzfer körül, hiszen állítólag a 13 millió eurós éves fizetésről már meg is egyezett egymással a United és Pogba.

Egyes beszámolók szerint Mino Raiola, Pogba ügynöke a napokban Manchesterbe látogatott, ahol egyeztetett a Vörös Ördögök képviselőivel, ám Raiola mindezt igen határozottan tagadta.

A verseny egyébként vélhetően kétszereplős maradt, a Real Madrid ugyanis kiszállt a versenyből. "Nagyon örülök a mostani keretnek, nehéz lenne ennél is jobbá varázsolni. Pogba egy remek játékos, minden csapat szeretné őt leigazolni, de nekünk így is kitűnő a keretünk" - nyilatkozta korábban Zidane.

Pogba átigazolását egyébként a goal.com oldalnál annyira előre látják, hogy már jósoltak is négy kezdőcsapatot arra az esetre, ha Mourinho valóban megszerezné a francia középpályást. A fogadóirodáknál egyébként már csak 1.33.1.50-ért fogadható, hogy Pogba szeptemberben már azt a United-mezt öltheti magára, melyet viselt 2009 és 2012 között.

Így állhat fel a MU Pogbával
4-2-3-1: De Gea - Darmian, Bailly, Smalling, Shaw - Carrick, Pogba - Martial, Rooney, Mkhitaryan - Ibrahimovic
4-3-1-2: De Gea - Darmian, Bailly, Smalling, Shaw - Carrick, Schweinsteiger, Pogba - Mkhitaryan - Ibrahimovic, Martial
4-3-2-1: De Gea - Darmian, Bailly, Smalling, Shaw - Rooney, Carrick, Pogba - Mkhitaryan, Martial - Ibrahimovic
4-1-4-1: De Gea - Darmian, Bailly, Smalling, Shaw - Carrick - Martial, Rooney, Pogba, Mkhitaryan - Ibrahimovic
Forrás: goal.com