Felkészülés

Pep Guardiola egykori csapata ellen

A tartalékos bajorok simán legyőzhetik hazai pályán a C-csapattal felálló Manchester Cityt.

Münchenbe látogat a Manchester City és Pep Guardiola, ám az elmúlt évekkel ellentétben, ezúttal ellenfélként ülhet le a kispadra a spanyol mester. Guardiola három év alatt hét trófeát nyert Bajorországban, most pedig a manchesteri kékeket szeretné megörvendeztetni néhány serleggel.

   
  1 x 2
Bayern München-Manchester City 1.80 3.50 3.50

A két csapat támadó futballját nézve az előszezon egyik leggólgazdagabb, legérdekesebb felkészülési mérkőzése jöhet, de természetesen mindkét oldalon lesznek hiányzók. A City nem számíthat David Silvára, Nolitóra, Joe Hartra, Sterlingre, De Bruyne-re, Sagnára, Mangalára, Denayerre, Agüeróra és Otamendire sem, ott lehet azonban a pályán Jesus Navas, Bony, Fernando és Fernandinho is.

[2246619] 2016-07-20 20:30:00 Bayern München - Manchester Cityx;5

A felkészülésben valamelyest előrébb járó Bayern München nem csak lejátszotta már első mérkőzését (4-3-ra nyertek a Lippstadt ellen), de vélhetően kevésbé is tartalékol majd, mint ellenfele. Carlo Ancelotti csapatában Arjen Robben biztosan nem lép pályára sérülés miatt, ám Ribéry, Lahm, Xabi Alonso és Douglas Costa is ott van a tervezett kezdőben.

Várható kezdőcsapatok
Bayern München: Ulreich - Rafinha, F. Götze, Martínez, Bernat - Lahm, Alonso, Benko - Costa, Green, Ribéry
Manchester City: Gunn; Maffeo, Humphreys, Adarabioyo, Clichy; Fernando, Fernandinho, Delph; Iheanacho, Bony, Navas

Mindenképpen erősebb cserecsapat áll fel a hazai oldalon, ráadásul a Citynél éppen a védelem lesz tartalékos. Mi sok gólt és magabiztos hazai sikert várunk, de fogadni egy ilyen barátságos mérkőzésre kicsit bátornak tűnik, így inkább csak élvezzük a vélhetően lendületes, izgalmas futballt a két topcsapattól.

[2246619] 2016-07-20 20:30:00 Bayern München - Manchester Cityx;