Átigazolás

A klub tagad, de úgy tűnik, Diego Costa visszatérése közeledik

A Chelsea támadója iránt élénken érdeklődik egykori klubja az Atlético Madrid. Állítólag...

Az elmúlt napokban felröppentek olyan pletykák, mely szerint az Atlético Madrid örömmel látná egykori támadóját, Diego Costát. Ez azért sem meglepő, mivel a spanyol támadó is kifejtette, szívesen elhagyná Angliát, nem biztos ugyanis abban, hogy az új vezetőedző, Antonio Conte számít majd rá. A spanyolok tagadnak, az oddsok azonban mást mutatnak.

Hol futballozik majd Diego Costa az átigazolási szezon végeztével?
Chelsea 1.30
Atlético Madrid 3.00
Napoli 15.00
Inter 21.00
Juventus 21.00
Milan 26.00

"Nagyon kedveljük Costát, elismerem. Beszéltünk már vele és azon dolgozunk, hogy visszahozzuk őt Madridban, de többet egyelőre nem mondhatok" - mondta Enrique Cerezo, a klub elnöke. Cerezo ezután módosított kicsit nyilatkozatán, az új kommünikében már csak az állt, hogy több játékossal is tárgyalnak, de ez még nem jelent semmit.

Diego Costát habár 2019-ig szerződés köti a londoni klubhoz, az előző szezonban már közel sem nyújtott olyan jó teljesítményt, mint első évében, 41 meccsen "csupán" 16 gólig jutott.

Az Atlético Madridnál nem titkoltan csatárt keresnek, a klubot hírbe hozták már Costa mellett Carlos Baccával, Mauro Icardival és Gonzalo Higuaínnal is. Cerezo persze mindenkivel kapcsolatban mindent tagadott.

Ami a balhés Costát illeti, az oddsmódosítások árulkodóak. Habár még mindig a maradás opciója a favorit, ez már egyáltalán nem annyira biztos, mint korábban volt. Míg korábban 1.05-ért tehettük, hogy a 27 éves játékos jövőre is a Stamford Bridge-en rúgja a bőrt, addig mára ez 1.30, illetve az Atléticóba szerződés szorzója is 15-ről lecsökkent 3.00-ra.

A brazíliai születésű játékos egyébként már megkezdte a felkészülést a Chelsea-vel, szombaton pályára is lépett a Rapid Wien elleni elveszített barátságos mérkőzésen.

[2222293] 2016-07-16 18:00:00 Rapid Wien - Chelseax;