Real Madrid

Ronaldo csak ősszel térhet vissza

A BL-győztes Real Madridnál nem bíznak semmit a véletlenre, a csapat legnagyobb sztárjának számító Cristiano Ronaldo visszatérését ezért nem kapkodják el.

Fotó: dailymail.co.ukMint ismert, a franciaországi Európa-bajnokság döntőjében Dimitri Payet lerúgta Cristiano Ronaldót, akit le is kellett cserélni. A háromszoros aranylabdás klasszis emiatt egy hónappal hosszabb pihenőt kapott klubjától, így majd csak augusztus 10-én kell visszatérnie a csapathoz. Ronaldo jelenleg családi körben a jól megérdemelt pihenését tölti a spanyol tengerpartoknál, de közben a sérült térdét is kezelteti. 

A 31 éves portugál klasszis élete egyik legjobb szezonját mondhatja magáénak, mert ugyan a spanyol bajnokságban a bajnoki címről és a gólkirályi címről is lemaradt, Bajnokok Ligáját és Európa-bajnokságot is nyert. Éppen ezért gondolták úgy a királyi gárdánál, hogy hosszabb kimenőt adnak Ronaldónak, aki a tervek szerint majd csak szeptemberben lép először pályára.

Ez azt is jelenti, hogy biztosan kihagyja az augusztus 9-én megrendezésre kerülő Európa Szuperkupa-döntőt, és a bajnokság első két fordulóját, továbbá a nyári felkészülési mérkőzéseket. Emellett a portugál válogatottban sem lesz ott a Svájc elleni selejtezőn. 

A magyar fogadóirodánál már fogadhatunk az EL-győztes Sevilla elleni szuperkupa-meccsre, az oddsok pedig egyelőre mintha nem vennék figyelembe CR7 hiányát. Így is megéri a Real Madridra fogadni? 

1X2    
Real Madrid Döntetlen Sevilla
TippmixPro@1.52 TippmixPro@4.30 TippmixPro@5.30
[2242223] 2016-08-09 20:45:00 Real Madrid - Sevillax;