NB I

Zöld-fehér rangadót nyerhet a Fradi

  • hatharom.com

A Fradira jövő héten ugyan fontos kupameccs vár a BL-selejtezőben, de Thomas Doll együttese a bajnokságot is győzelem kezdené.

Hazai pályán vehet rajtot az OTP Bank Liga új idényében a címvédő Ferencváros, amely szombat este a Haladást fogadja. A fővárosi zöld-fehérek szerdán 1-1-es döntetlenre végeztek a Bajnokok Ligája selejtezős mérkőzésén az albán Partizani Tirana otthonában, így a jövő héten a Groupama Arénában kell kiharcolniuk a kötelezőnek vehető továbbjutást.

Emiatt joggal merülhet fel sokakban a kérdés, hogy vajon Thomas Doll vezetőedző milyen kezdőcsapatot dob majd csatába a szombathelyi alakulat ellen és érdemes-e fogadni a hazai csapat győzelmére. Mivel még a szezon elején járunk és a ferencvárosi játékosoknak fel kell venniük a megfelelő ritmust, ezért mi arra számítunk, hogy a Fradi igen motivált lesz ezen a meccsen, ráadásul a címvédőnek olyan bő és erős a kerete a magyar bajnoksághoz viszonyítva, hogy még egy "tartalékos" felállással is bőven favoritnak számítana. Különösen hazai pályán.

1X2   
FTC Döntetlen Haladás
1,33 4,50 9,50

A Haladás háza táján jó pár változás történt a nyáron, ám Mészöly Géza maradt a kispadon, így idén is hasonló teljesítményre számolhatunk a vasiaktól, mint tavaly. A felkészülés során a Haladás hozta a tőle megszokott masszív játékot, szervezett védekezése ebben a szezonban is a csapat erőssége lehet.

A tavalyi szezonban a két csapat három egymás elleni mérkőzése azonos végeredményt hozott: a Fradi mind a háromszor legyűrte a Haladást, ebből ráadásul kétszer idegenben tette mindezt. Mivel az erőviszonyok azóta nem sokat változtak, ezért nagy meglepetés lenne, ha az ellenfelek számára szinte bevehetetlen várként emlegetett Groupama Arénában a Ferencváros nem tudná megszerezni a győzelemért járó három pontot.

Ferencváros - Haladás
hatharom.com-tipp: Ferencváros nyer
TippmixPro@1.33
[2253465] 2016-07-16 20:30:00 Ferencváros - Haladásx;