Átigazolás

A Chelsea mart bele elsőként a Leicesterbe

  • hatharom.com

Leigazolta a Leicester City francia válogatott középpályását a Chelsea. N’Golo Kante 32 millió fontért költözik Londonba.

Elvesztette egyik meghatározó emberét az angol Premier League címvédője, a francia válogatottal az Eb-t is megjáró N'Golo Kante a Chelsea-hez igazolt. A londoni sztárcsapat 32 millió fontot fizetett a 25 éves középpályásért. 

"Nagyon boldog vagyok, hogy Európa egyik legnagyobb klubjához kerültem. Egy álmom vált valóra ezzel. A lehetőség, hogy Antonio Conte-val és a világ legjobb játékosaival dolgozhatom együtt, egyszerűen túl jó lehetőség volt a számomra. Az első angliai szezonom igazán különleges volt, de most remélem, hogy a Chelsea játékosaként még több mindent elérhetek" - nyilatkozta a szerződés bejelentése után a francia.  Kante a második nyári igazolása a Chelsea-nek, amely korábban a belga válogatott Michy Batshuayi-t igazolta le a Marseille-től. 

Kante elvesztése részben választ is adott arra a kérdésre, hogy a tavalyi évben meglepetésre bajnoki címet szerző Leicesternek sikerül-e megtartania legjobb játékosait. Az angol The Guardion arról ír, hogy Riyad Mahrez visszadobta a klub új szerződéstervezetét, amely mintegy 80 ezer fontos fizetést garantált volna a számára. 

Oddsok a Premier League bajnokára 2016/2017
Man. City Man. Utd. Arsenal Chelsea
3.25 4.50 7.00 7.00
[2208760] 2016-07-28 05:00:00 Chelsea - Liverpoolx;