Tippjáték

Megújult tippjátékunk - több sportág, még több izgalom

Az Európa-bajnokság zárultával sem pihen a Hatharom.com csapata, újdonságok egész sorával készülünk az új szezonra.

Sport szempontból igazi dömping van ezen a nyáron, miért éppen most pihennénk? A Hatharomnál a folyamatos munkában hiszünk, és ha elkészülünk egy-egy új fejlesztéssel, igyekszünk azt minél szélesebb körben bemutatni. Így van ez legújabb büszkeségünkkel, a tippjátékkal, melyet most először Ti is kipróbálhattok. Az Eb-re indított nagysikerű tippjátékunk után megújult külsővel és extra tartalommal várunk mindenkit. 

Természetesen további fejlesztések is várhatóak, az első verziót azonban szeretnénk, ha veletek közösen tesztelnénk. A jól megszokott 1X2-es játék oddsokkal felturbózva továbbra is hétről-hétre várja a focira tippelőket, de ezentúl az egyéb sportágak hívei sem maradnak tippelési lehetőség nélkül. A legfontosabb újításunk ugyanis, hogy ezentúl a foci mellett teniszre, kosárlabdára, dartsra vagy akár jégkorongra is lehet tippelni. A hétvégi darts World Matchplay első fordulós mérkőzéseire valamint az NB I nyitófordulójára már lehet is ikszelni. Kíváncsian várjuk új játékainkkal kapcsolatban észrevételeiteket, meglátásaitokat. Az aloldalak mellett a főoldalon is megtaláljátok NB I-es tippjátékunkat, így bejelentkezést követően könnyedén leadhatjátok tippjeiteket.

Az Európa-bajnokság döntője alkalmával már láthattátok új élő közvetítés modulunkat, amely a korábbinál szellősebb designnal és felhasználóbarátabb megközelítéssel készült. Elég csak megnyitni az élő közvetítéshez tartozó cikket, és az magától frissül minden egyes új bejegyzés alkalmával. A hamarosan kezdődő olimpia kapcsán többször fogtok még találkozni élő hírfolyammal, de más újdonságokkal is készülünk az év legfontosabb sporteseményére. Tartsatok velünk továbbra is, tuti megéri!