Tippjáték

Az NB I rajtjára új játék dukál

Vége az Eb-nek, de a fociláz folytatódik. Jön az NB I nyitánya, melyet megújult tippjátékkal köszöntünk.

A számunkra sikeresen zárult Európa-bajnokság után hétvégén elrajtolnak az OTP Bank Liga 2016/2017-es küzdelmei. A válogatottunk nagyszerű szereplése lendületet adhat az NB I-es csapatoknak is, kíváncsian várjuk tehát az összecsapásokat.

Átfogó beharangozónkból megtudhatjátok, hogyan látjuk az esélyeket, az első forduló kapcsán pedig titeket is arra buzdítunk, tippeljetek a hétvégi hat meccsre. Az új szezonra megújult tippjátékkal készültünk, amelyben a korábbiakhoz hasonló módon háromesélyben (1X2) kell megtippelni a meccsek végeredményét, és természetesen az oddsokat is figyelembe vesszük.

Hívd meg barátaidat is!
Ha a barátokkal, családdal vagy a kollégákkal akarod összemérni tudásodat, bejelentkezést követően könnyedén létrehozhatod privát csoportodat az "Új csoport" gombra kattintva. Ezután nincs más dolgod, mint elküldeni a csoport meghívó linket az ismerősöknek, és tippjeiteket egymással is megversenyeztethetitek, nemcsak a nagyközönséggel.

A jól ismert játékot új köntösben megtaláljátok a főoldalon, de bejelentkezés után az alábbi képre kattintva is könnyedén leadhatjátok tippjeiteket az NB I első fordulójára. Kiváncsian várjuk továbbá észrevételeiteket, véleményeteket az új játékkal kapcsolatban hozzászólásokban és emailen egyaránt. A legjobban tippelő díja egy szabadon választott szurkolói sál. Kezdődjön hát az NB I, tippelésre fel!