NB I

Döcögősen indulhat a szezon az Újpestnek

Nehéz rajtra számíthat az Újpest a Honvéd ellen, mivel a lila-fehérek több kulcsembere sem épült fel a szezonkezdetre.

Főhet a feje Nebojsa Vignajevicsnek, az Újpest vezetőedzőjének, hiszen a bajnokság szombati nyitónapján több alapemberét is kénytelen lesz nélkülözni. Mivel az Újpestet az UEFA kizárt az átigazolási időszakból, a negyedik kerületben abból kell főzni, amiből tavaly, éppen ezért jelenthet komoly érvágást a sérültek listája.

Az újpestiek honlapjának közlése szerint a Honvéd elleni nyitányon nem lép majd pályára az eltiltott Balajcza Szabolcs, valamint Balogh Balázs, Jonathan Heris, Mihailo Perovic és Kylian Hazard sem, valamennyien hosszabb ideje tartó sérüléssel bajlódnak. Ehhez még hozzátehetjük, hogy a nyáron elhagyta a csapatot Lencse László és Litauszki Róbert valamint visszavonult Kabát Péter is.

Az Újpestnél ugyanakkor nincs pánikhangulat. A vezetőedző meglátása szerint kiválóan sikerült a felkészülés, amelynek során több fiatal játékost is sikerült beépíteni a csapatba.

Újpest#hun-ujpest#5

Hogy minden mire lesz elég, azt szombaton meglátjuk, de a masszív Honvéd ellen bizonyosan nem lesz könnyű dolga a lila-fehéreknek. Főleg úgy, hogy a Szusza Ferenc Stadion helyett a Fáy utcában rendezik a találkozót.

Újpest - Honvéd
hatharom.com-tipp: Döntetlen vagy Honvéd
TippmixPro@1.65
2016-07-16;212
[2253466] 2016-07-16 18:00:00 Újpest - Honvédx;