Nemzetközi kupák

Favoritok hazai pályán a magyar EL-csapatok

Lebecsülik a magyar csapatok ellenfeleit vagy valóban mind a négy gárda győzhet a következő körben?

A múlt heti továbbjutás után már pályára is lépnek csapataink az Európa Liga második fordulójában, a trióhoz pedig csatlakozik a Ferencváros is, amely Albániába látogat. Az Európa Liga-hármas hazai pályán folytatja a sorozatot, és az oddsok alapján mind a Vidi, mint a Loki, mind pedig az MTK favoritnak számít.

A magyar csapatok szorzói a nemzetközi kupákban
   
Mérkőzés 1 X 2
Partizani Tirana-Ferencváros 3.80 3.40 1.80
Debrecen-Torpedo Zogyino 1.35 4.20 7.25
MTK-Gabala 1.65 3.40 4.85
Videoton-Cukaricki 2.10 3.10 3.15

A Videoton dolga lehet a legnehezebb a szorzók alapján és bizony a Csukaricski piaci értéke körülbelül a Videoton szintjén van. A szerbek a kazah Ordabasyt búcsúztatták, hat lőtt góllal, igaz a második körön soha nem verekedték túl magukat.

Az MTK azeri ellenfele is hatot vágott két meccsen, igaz, Grúziában vereséget szenvedtek a Samtrediától, tehát abban azért lehet bízni, hogy a kék-fehérek megszorongatják a tavalyi csoportkörös Gabalát. Roman Grigorcsuk csapata nem is változott sokat a tavalyihoz képest, így összességében mi nem mondanánk, hogy a párharc esélyese az MTK.

Története második továbbjutására készül a Torpedo Zhodino, amelynek piaci értéke messze elmarad a magyar csapatokétól, így elméletben aggódnunk nem kell. A fehérorosz csapat gyenge formában is várja a debreceni kirándulást, utolsó három bajnokijukat elveszítették úgy, hogy nyolc gólt kaptak.

A Ferencváros esélyeiről ITT olvashattok.

2016-07-13;42
2016-07-14;73