EURO 2016

Ezt várjuk mi - tippek az Eb-döntőre

  • hatharom.com

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Portugália-Franciaország Eb-döntőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Tomihmv

Gyakorlatilag minden Franciaország mellett szól a vasárnapi döntőben, hiszen a gallok lényegesen jobban teljesítettek az Európa-bajnokság teljes egészét figyelembe véve, ráadásul hazai pályán játszhatnak. Azonban nem írnám le a portugálokat, hiszen csak van egy Cristiano Ronaldójuk, aki bármikor "megőrülhet", és akár egymaga lenyomhatja a házigazdát. Személy szerint a sárga lapokat favorizálom a fináléban, hiszen itt már olyan felfokozott állapotban lépnek pályára a játékosok, illetve olyan sok múlik ezen a találkozón, hogy borítékolható a sok sárga kártya. A     a 4,5-nél több sárga lapra 1.90-szeres pénzt fizet, ami korrektnek tűnik.

Varin

A védekezése fogható a franciáknak, messze nem alkotják hátul akkora sztárok a gallokat, mint elől. Ha Izland bajba tudta hozni Koscielnyéket, akkor bizony Ronaldóék is okozhatnak kellemetlen perceket. Ennek ellenére nem várok gólfesztivált, a franciák óvatosan futballoznak majd, a luzitánok támadójátéka pedig gyenge. Az Eb-n oly' sokszor jó opciónak bizonyuló 2-3 gól az én szavazatom (1.95@   ). Szerintem a legvalószínűbb egy 2-0-s francia siker, de beleférne az 1-1 és a 2-1 is.

mr.blonde

Én a torna előtt Franciaország győzelmére fogadtam volna, és a gallok egyelőre nem is okoztak csalódást. Lassan merültek bele a játékba, de az eredmények és a győzelmek, ha olykor nehezen is, de így jöttek. Az Eb második felére viszont szerintem feljavult a csapat játéka, köszönhetően annak, hogy a húzóemberek mindegyike remekel. Pogba, Payet, Giroud és persze Griezmann is topformát mutat, ahogy a kapus Lloris is nagyon egyben van. Bár a portugáloknál ott van Cristiano Ronaldo, aki talán soha nem volt még ilyen motivált, mint most, ennek ellenére erősebbnek látom most a francia csapatot. Egy döntőn bármi megtörténhet, lehet, hogy drámai ütközetnek leszünk tanúi, de telt ház előtt, több tízezer francia szurkoló előtt szerintem Franciaország megnyeri a találkozót, amire 2.05-ös szorzót kapunk.

Noemail

A franciák abszolút megérdemelten jutottak el a döntőig, még ha néha a szerencse is kellett hozzá (németek elleni tizenegyes, románok elleni meccs végi bombagól). A keret nagyon erős, megfelelően felkészített, nagyon taktikus focit produkálnak, hihetetlen gyors kontrákkal, Griezmann igazi kulcsembere a csapatnak. Persze a portugálokat is dicséret illeti, hisz még egyszer sem kaptak ki, és bármennyire is meggyőzően futballoztak Wales ellen a második félidőben, a hazai pályán játszó franciák ellen szerintem nem győzhetnek. Azt ugyan nem merem állítani, hogy meglesz az első vereségük Ronaldóéknak, de arra szívesen fogadok, hogy a házigazdák emelik magasba a trófeát. Franciország nyeri az Eb-t - 1.45@   

Andersson04

A döntőben a francia csapat győzelmét várom háromesélyben (2.05). A védelmük nagyon masszív, a németek ellen sem kaptak gólt, elöl a Griezmann-Pogba-Payet hármas fejjel, távolról, közelről is állandó veszélyt jelent. A portugálok szinte összes góljában részt vett Ronaldo, így elég egyemberes csapatnak tűnik nekem ez a válogatott, ami nem jó előjel egy döntőre. Sok gólt nem várok, így bőven vagy érték egy speciális fogadásban is, amit a Tippmixro kínál: mindkét félidőben kevesebb, mint 1,5 gól lesz@1.80
 

[1695478] 2016-07-10 21:00:00 Portugália - Franciaországx;
euro-2016