Átigazolás

Nem tudta Tévezt megfizetni a londoni klub

A West Ham United kísérletet tett Carlos Tévez megszerzésére, ám az argentin klubszeretete mégsem volt akkora.

Mint arról a Sky Sports beszámolt, a West Ham United nemrég szerződést ajánlott Carlos Téveznek, a Boca Juniors támadójának. Az Európából tavaly nyáron hazatérő klasszis azonban túl sokat kért egykori klubjától, így a WHU nem tudott vele megállapodni.

Tévez 29 meccsen 7 gólt szerzett a West Ham játékosaként.

"250 ezer fontot szeretett volna kapni hetente. Valóban remekül játszott tavaly a Juventusban, de 250 ezer hetente?" - adott hangot kiakadásának David Sullivan, igazgató. "Úgy hiszem, marad Argentínában, hiába mondta korábban azt, mennyire imádja a West Hamet. Igen, vélhetően szereti, most is szeretné... 250 ezerért hetente".

Sullivan azt is elárulta, hogy a negyedmilliós gázsival Tévez lett volna a klub történetének legjobban fizetett játékosa, ám még az ajánlatuk meg sem közelítette az igényeket. "150 ezret kínáltam neki, plusz bónuszokat. Úgy hiszem, ez is igazán gáláns ajánlat valakinek, aki imádja a csapatot. Szerettem volna, ha ő vezeti jövőre a támadósort, de erre az igényre nemet kellett mondanunk."

Carlos Tévez klubhűsége túl sokba került volna

Így tehát folytatódhat a csatárkeresés, és mint azt Slaven Bilic elmondta, kizárólag olyan támadót szeretne megszerezni, aki azonnal a csapatba állítható.

Ha egyébként minden a Kalapácsosok igényei szerint alakul, akkor az Eb-n parádés teljesítményt nyújtó Dimitri Payet marad a csapatnál, valamint a török válogatott Gökhan Tore is aláír Kelet-Londonba.