EURO 2016

A világbajnok egy egész ország ellen - íme a tuti tipp!

Az Európa-bajnokság legnagyobb meccsére kerül sor, az oddsok teljesen kiegyenlítettek, de nekünk van tuti tippünk. Vajon folytatódik a fantasztikus tippelő szériánk?

Ha nem láttuk volna a Portugália-Wales összecsapást, akár előrehozott döntőként is aposztrofálhatnánk a csütörtök esti Németország-Franciaország derbit. A luzitánok azonban igen meggyőző második félidei játékukkal és remek védekezésükkel esélyt sem adtak a gyenge napot kifogó Walesnek, így kár lenne lebecsülni Cristiano Ronaldóékat. Tény azonban, hogy az alsó ágról érkező finálés toronymagas esélyese lesz az Eb-győzelemnek, viszont, hogy ez a házigazda Franciaország vagy a vb-címvédő Németország lesz-e, ezt már nagyon nehéz megjósolni. Nekünk azonban mégis határozott tippünk van a továbbjutót illetően!

   
  1 x 2
Németország-Franciaország 2.80 2.90 2.65

"Van okunk tartani a franciáktól, rendkívül impresszív támadójátékot játszanak, amely már a középpályától komoly nyomás alá helyezi az ellenfelet. A három támadójuk kíméletlen, nem véletlenül számítanak Európa legjobb csatárainak.

Egy egész ország ellen játszunk, nem csak egy csapat ellen. Tele vannak magabiztossággal, elszántak, hazai pályán mindent megtesznek majd a győzelemért. Sokkal jobban kell játszanunk, mint az olaszok ellen" - nyilatkozta Joachim Löw.

A német szövetségi kapitány elárulta, Bastian Schweinsteiger bevethető, számít majd a tapasztalatára, azonban a Hummels, Khedira, Gomez triót nehéz lesz majd pótolni. Vélhetően Kimmich lesz a szélső hátvéd és Höwedes veszi át Hummels helyét a kezdőben, ennek megfelelően ezúttal a 4-2-3-1 lehet a németek felállása.

[1695477] 2016-07-07 21:00:00 Németország - Franciaországx

Megéri a hatharom.com tippjeivel tartani! Az egyenes kiesés szakaszban tizenhárom tippből tízet behúztunk, ami 77%-os találati aránynak felel meg.

A franciáknál már nincsenek ilyen problémák, se sérült, se eltiltott, Didier Deschamps-nak csupán azon kell elgondolkoznia, hogy Umtiti vagy pedig Adil Rami futballozzon a védelem közepén. A hazai pályán játszó gallok újabb fejezetet szeretnének nyitni a futball históriás könyvében. "Bízunk magunkban, a közönség pedig mögöttünk áll, az egész ország minket támogat, ez fantasztikus érzés. Megadatott a lehetőségünk valami hatalmasat elérni, csak rajtunk áll, hogy sikerül-e. Németország ellen viszont a legjobbunkat kell nyújtanunk, hiszen az egész torna egyik legjobb csapata. Rendkívül fegyelmezetten, okosan futballoznak, végig irányítják a játékot" - dicsérte az ellenfelet Deschamps.

A franciáknak van is miért visszavágniuk, hiszen az utolsó tétmeccsen elszenvedett vereség igencsak fájó, a 2014-es vb-negyeddöntőben a most eltiltott Hummels góljával nyert a Nationalelf. Fontos mérkőzést először és utoljára 1958-ban tudott nyerni a francia csapat, akkor a vb-n 6-3-ra múlták felül a nyugat-németeket, ám azóta háromszor is a németek kerekedtek felül a párosításban.

[1695477] 2016-07-07 21:00:00 Németország - Franciaországx;10

Most úgy hisszük, 58 év után ismét a kékeknek kedvez a szerencse, noha a csoportmeccsek során ők sem voltak sokkal meggyőzőbbek, mint a németek. Izland ellen azonban minden összejött, fantasztikusan futballoztak, a hazai közönség pedig maximálisan mellettük áll. Egyedül a védelmük sebezhető, de az ellenfél támadói finoman szólva is gyengélkednek az Eb-n. Thomas Müller csak a kiszolgálásban jeleskedik, Mesut Özil már ott sem nagyon. A Nationalelfről talán mindent elmond, hogy a "nyugdíjas" Mario Gomez nagyon fog hiányozni a csapatból.

Európa legerősebb támadósora jelenleg a franciáknál van, Khedira és Hummels pedig nem lesz ott, hogy megállítsa őket. Amennyiben Manuel Neuer nem véd ki mindent, amit lehet (ahogy tette azt 2014-ben), akkor vélhetően ő is kevés lesz most a francia sereg ellen.

hatharom.com-tipp: Franciaország jut tovább
TippmixPro @1.80
[1695477] 2016-07-07 21:00:00 Németország - Franciaországx;