EURO 2016

Ezt várjuk mi - tippek a Németország-Franciaország elődöntőre

  • hatharom.com

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Németország-Franciaország Eb-elődöntőt, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt néhány órával megkérdeztük tippmestereinket, mit várnak ők a találkozótól.

Varin

Amilyen meggyőzőek voltak a szlovákok ellen a németek, annyira borzalmas teljesítményt nyújtottak az olaszok ellen. Jött azonban a szokásos szerencséjük, amely kihúzta őket a csávából, így ha kínkeservesen is, de ott vannak a négy között. A franciák ezzel szemben csaptak egy laza gálát mindenki kedvence, az izlandi csapat ellen, mintegy példát statuálva, hogy ez az Eb nem 2004-ben van, hanem 2016-ban. Brutális ez a támadósor, Griezmann, Giroud, Payet - mind csodálatosan játszanak. A németeknél viszont... Müller majd akkor lő gólt Eb-n, amikor én, Özil bénázik, Khedira sérült, Gomez sérült. Nincs igazából, ami a Nationalelf mellett szóljon. Meglepne, ha a házigazda elszúrná a döntőbe jutást. Tipp: Franciaország megy tovább, 1.80 a   -nál.

Tomihmv

Mindkét csapatnak volt egy-két jó meccse az Eb-n, de ami szembetűnő különbség, hogy amíg a németek két komoly találkozót is játszottak már, addig a franciák egyet sem, pedig ugye a halálágon vannak. Joachim Löwnek temérdek hiányzóval kell számolnia csütörtökön, így Didier Deschampsék esélyesebbnek tűnnek, plusz ugye hazai pályán is játszanak, de emiatt a szokásosnál is nagyobb lesz rajtuk a nyomás, ráadásul a szakírók úgy vélik, hogy amely válogatott ezt a meccset nyeri, az az Eb-t is behúzza. Így kimenetelre vagy továbbjutóra nem mernék fogadni, főleg, hogy a németek személyében a jelenlegi világbajnokról beszélünk ugye. A mindkét csapat szerez gólt fogadási opcióban viszont látok értéket, amire 1.95-ös szorzón lehet fogadni a   -n.

Andersson04

Ezen a mérkőzésen nem számítok sok gólra, a németek eddig nem is kaptak akcióból gólt, a franciák is csak azután kettőt, hogy már 4-0-ra vezettek a szünetben. A németek játéka viszont jobban tetszik, ez még a VB-re felépített csapat, akik ott dominálták a mezőnyt, a franciák pedig a VB óta komoly csapattal tétmeccset sem játszottak, még ezen az EB-n sem.
Kapus és védelemben erősebbnek látom a németeket, a többi részen egyenlőek nagyjából, így egy szúk német sikert, vagy hosszabbításos továbbjutást várok. Tippek: 2,5 gól alatt (@1,5), német továbbjutás (@1,9)

Noemail

Az előrehozott döntőben lényegében bármelyik csapat is esik ki, mindenképpen lesz okunk szomorkodni. A német csapat nálam jelenleg a világ legjobbja, mert nagyon fegyelmezetten játszanak és gólveszélyesek. Azonban a franciák otthon játszanak és ráadásul nekik is komoly csapatot sikerült összehozniuk. Én úgy gondolom, hogy szükség lesz legalább a plusz harminc percre, de akár még a tizikre is, 1-1-t várok. Tipp: Döntetlen @2.90   .

[1695477] 2016-07-07 21:00:00 Németország - Franciaországx;
euro-2016