EURO 2016

Egy félidő altatás után simán nyert Portugália

  • hatharom.com

Portugália 2-0-ra győzött Wales ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében.

Szerda este Lyonban az első elődöntőre került sor, melyen a főszereplők Portugália és Wales csapata voltak. A bukmékerek nem sokkal ugyan, de Cristiano Ronaldóékat hozták ki favoritnak, ami a továbbjutást illeti (1.56-2.25TippmixPro).

[1695476] 2016-07-06 21:00:00 Portugália - Walesx

Jó iramban kezdődött a találkozó, de a kapuk eleinte egyáltalán nem forogtak veszélyben, mivel a mezőnyben zajlott a játék. Az első veszélyesebb szituáció a walesi kapu előtt alakult ki, de Joao Mario keresztbe lőtt labdájáról mindenki lemaradt és a játékszer a jobb alsó sarkot is elkerülte. Ezt követően a szigetországiak legnagyobb sztárja, Bale próbálkozott kétszer, azonban első kísérlete fölé szállt, a második pedig Rui Patricio kezében landolt. A játékrész második felében a portugálok valamelyest kezdeményezőbbek voltak, ugyanakkor ez lehetőségekben nem nyilvánult meg. Mindössze Ronaldo próbálkozott egy átlövéssel, de walesi klubtársához hasonlóan elsőre ő is célt tévesztett. Sőt, ő másodjára fejjel is, így gól nélküli döntetlennel vonulhattak a csapatok az öltözőbe.

A folytatásban nekiesett ellenfelének a portugál válogatott, amely hamar eredményt ért el lendületesebb játékával, ugyanis Ronaldo egy szögletet követően fejjel betalált.

Mielőtt felocsúdott volna a walesi csapat, máris kapott még egy gólt Nani révén, ami tulajdonképpen el is döntötte a találkozó kimenetelét. Ezt követően akár kiütéses különbség is kialakulhatott volna, mivel a kissé megtört walesi csapat nem tudta feltartóztatni lendületbe került riválisát. Ronaldo szabadrúgása centikkel kerülte el a kaput, míg Joao Mario ziccerben hibázott. A portugálok helyzeteinek egyhangúságát néha Bale egy-egy távoli lövése szakította meg, de azokat újabb portugál lehetőségek követték. Danilo veszélyes lövésekor például Hennessey csak másodjára, a gólvonalon tudott hárítani. Összességében a veszélyesebben és lendületesebben játszó Portugália megérdemelten jutott döntőbe. Ezt megelőzően 2004-ben játszhatott a fináléban, akkor házigazdaként kikapott Görögországtól.

Ismét jól járt, aki a hatharom.com-mal tartott, ugyanis folytatva jó szériánkat, ezúttal is nyertes tippet szolgáltattunk. Ezúttal a gólokban láttunk a fantáziát, 2-3-at vártunk, ami tökéletesen ült, 1.95-szörös pénzt hozva ezzel a konyhára.
[1695476] 2016-07-06 21:00:00 Portugália - Walesx;