Tipp

Bajban lehet a "vészmegoldás" dobó

  • varin

Meglepetést szimatolok a Chicago-Cincinnati meccsen, nem fest jól ugyanis a Cubs helyzete.

Hatalmas meglepetésre kedd este simán legyőzte a Cincinnati Reds a Chicago Cubsot. Tették mindezt úgy, hogy előtte a tizenegy meccsből tízet meg tudott nyerni a Cubs, ráadásul a pitcherek is inkább a Chicagónak kedveztek. A Cincy ütői azonban nagyon jól muzsikáltak, amit most simán folytathatnak is.

Adam Warren kezd ugyanis a Cubsnál, aki most amolyan vészmegoldásként funkcionál.  A balkezes Clayton Richard ugyanis borzalmas formában van és sérülést is szenvedett, így a napok óta a Triple-A-ben dobó Warren kezd majd náluk. Ő egyébként 2015 júniusa óta nem kezdett mérkőzésen, releiverként tevékenykedett, hol több, hol kevesebb sikerrel.

Az idei éve is igencsak felemás volt, áprilisban parádézott, hitet alig ütöttek rajta csereként, májusban és júniusban viszont már bőven akadt gondja, nem is véletlen, hogy leküldték a kicsikhez. Itt sem volt éppen remek a teljesítménye, 8.2 inning alatt beszedett 4 runt.

Bár a Redsnek valóban nem ment eddig jól a Cubs ellen idén, hiszen az első öt inningekben csak 1.6 pontot átlagoltak, ezúttal az idén jól dobó Anthony DeScalafanival megússzák az első öt inningben legrosszabb esetben iksszel.

hatharom.com-tipp: Cincinnati Reds +0.5 (első öt inning)
Odds: 2.05
Tét: 4/10
Eddig éri meg: 1.93