Tipp

Hendiztessük csak a Lokit, brutálisan sima lesz!

  • varin

A Lokitól kiütéses győzelmet várok a San Marinó-i La Fiorita ellen, ebben pedig a szurkolók is segíthetnek.

Ritka gáláns dolog egy magyar csapatnál, ha ingyen engedik be a szurkolókat egy mérkőzésre, különösen, ha egy európai kupatalálkozóról van szó. A Debrecennél most így döntöttek, a szurkolók ingyen tekinthetik meg a La Fiorita elleni EL-selejtező visszavágóját. Márpedig ez egy olyan alkalom, ahol meg lehet győzni a szurkolókat, hogy érdemes bérletet váltani a csapat idei mérkőzéseire.

Az első meccsen aratott ötgólos siker után nincs sok kérdés, a magyar csapat továbbjutott. A visszavágón, hazai közönség előtt azonban muszáj kiszolgálni az ezerfejűt, ezt pedig Ferenczi János, a San Marinó-i gárda ellen két gólpasszt adó középpályás is megerősítette. "Nagyon várjuk már a csütörtöki visszavágót, hiszen végre a hazai közönségünk előtt is megkezdjük a szezont. Szeretnénk kiszolgálni a szurkolókat, és nagyarányú győzelmet aratni a Nagyerdei Stadionban is. Reméljük, sokan eljönnek majd buzdítani minket, már csak azért is, mert a drukkerek nagy önbizalmat adnának a szezonkezdetre az egész társaságnak" - mondta a balszélső.

További örömhír lehet a Loki-játékosoknak, hogy az ultrák kilátogatnak csütörtökön a Nagyerdei Stadionba, márpedig tudhatjuk jól, ők szenzációs hangulatot tudnak varázsolni az arénába.

Ha idegenben tudott nyerni a Loki egy laza ötössel, hazai pályán még akkor is muszáj lesz gálázni, ha nincs különösebb tétje az összecsapásnak. Különösen a támadóknak kell bizonyítaniuk, például Castillion vagy Kulcsár sorsa erőteljesen bizonytalan, de az új igazolásoknak, Mészárosnak és Szekulicsnak is le kell tennie a névjegyét a hazai közönség előtt.

Én nagyon sima, 5-6 gólos különbséget várok, nem hiszem, hogy a vendégek megszakadnak majd a pályán, ahogyan Vaduzban például néggyel, Tallinnban héttel és a lett Liepajas ellen is néggyel kaptak ki idegenben.

hatharom.com-tipp: Debrecen -3.5
Odds: 1.78
Tét: 9/10
Eddig éri meg: 1.50
[2256718] 2016-07-07 18:00:00 Debrecen - La Fiorita Montegiardinox