Heti műsor

Győztest avatnak az Európa-bajnokságon!

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A hét eseményei

A hét legnagyobb és legjobban vár eseménye a vasárnapi Eb-döntő lesz, azonban ezt megelőzően még két elődöntőre is sor kerül. Szerdán Portugália és nagy meglepetésre Wales csap össze, Lyonban. Amit eddig láttunk a felektől a kontinens tornán, az alapján a szigetlakók számítanak az esélyesebbnek, de a bukmékerek ezt máshogy látják. A    -n például 1.52-szeres pénzért fogadhatunk arra, hogy Cristiano Ronaldóék jutnak tovább, míg Gareth Bale-ék döntőbe jutására 2.35-szörös oddsot kínál a fogadóiroda. Mindez annak köszönhető, hogy a walesiek két kulcsjátékosa, Aaron Ramsey és Ben Davies eltiltás miatt kihagyja a szerdai ütközetet.

[1695476] 2016-07-06 21:00:00 Portugália - Walesx;

A csütörtöki elődöntőben Németország és Franciaország találkozik, amelyet akár előrehozott döntőnek is tekinthetünk. A németeknél lesz több kulcsfontosságú hiányzó is, Hummels ugyanis kisárgázta magát, míg Mario Gomez sérülése súlyosnak tűnik, ő már nem léphet pályára az Eb-n. Löw stábjának lesz bőségesen dolga a következő napokban, hiszen Khedira és Schweinsteiger is fájlalja a lábát, a franciák azonban csodálatos játékkal ütötték ki az Eb meglepetéscsapatát, Izlandot. Nem is csoda, hogy a bukik sem nagyon tudnak dönteni, hogy melyik fél is az esélyesebb, Franciaországra 1.83-ért, Németországra pedig 1.90-ért fogadhatunk.

[1695477] 2016-07-07 21:00:00 Németország - Franciaországx;

Kupacsapataink közül a Debrecen és a Videoton gyakorlatilag az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást, hiszen a Loki 5-0-ra nyert San Marinóban, míg a Vidi hazai pályán győzött 3-0-ra moldáv ellenfele ellen, s a visszavágón sem várható különösebb erődemonstráció a magyar csapatok ellenfeleitől. Az MTK-nak viszont még van miért izgulnia, igaz, Torghelle Sándorék kedvező eredménnyel a hátuk mögött várják a találkozót, hiszen a fővárosiak 1-1-es döntetlent értek el Kazahsztánban, avagy egy gól nélküli remi is elég lehet a kék-fehéreknek a továbbjutáshoz.

A magyar csapatok mérkőzéseinek oddsai
   
  1 x 2
MTK-Aktobe 1.45 4.25 5.25
Debrecen-La Fiorita - 14.00 22.00
Zaria Balti-Videoton 4.60 3.60 1.65
[2256742] 2016-07-07 18:00:00 MTK - Aktobex;

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten az Európa-bajnokság, illetve a Bajnokok Ligája és az Európa Liga ütközeteire lesz érdemes fogadni, továbbá a barátságos felkészülési találkozókra. Amerikában már csak az MLB küzdelmei zajlanak, de a baseball ligában óriási dömping lesz, így lesz mire fogadni. A teniszvilág figyelme Wimbledonra irányul ezen a héten is, amely tornával kapcsolatosan minden nap előzetessel jelentkezünk. Szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerben.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!

euro-2016