EURO 2016

Félnek a walesiektől a fogadóirodák

  • hatharom.com

Az angol bukik attól félnek, hogy Wales megcsinálja azt amit a Leicester City, vagyis teljesen esélytelenként megnyeri az Eb-t.

Robson-Kanu és Bale is kiváló tornát produkál, akár csak az egész válogatott / uefa euro facebook

Az egyik legnagyobb múlttal rendelkező angol fogadóiroda attól tart, hogy Wales óriási meglepetésre megnyeri az Európa-bajnokságot és emiatt súlyos pénzeket kell majd kifizetnie a játékosoknak. Az ominózus irodánál - mint mindenhol máshol - Franciaország és Németország számít a legnagyobb esélyesnek, majd Portugália és Wales következik a sorban - a brit kiscsapat Eb-aranyára pedig kereken 9-szeres szorzót ajánlanak. 

KI NYERI A 2016-OS EB-T?    
Németország 2.75
Franciaország 2.75
Portugália 4.25
Wales 9.00

"Nagyjából azok fogadtak a walesiekre, akik szurkoltak a Leicester city-nek a Premire League megnyeréséhez, és elképzelhető, hogy hamarosan az év második meseszerű történetét látjuk majd. Ez is mutatja, hogy ez a meglepetések tornája, ami miatt ez az egyik legjobb tornánk fennállásunk során"- nyilatkozta Rupert Adamy, a fogadóiroda sajtószóvivője. 

Vagyis a bukmékerek aggódása meglehetősen képmutató, hiszen a sztárcsapatok botladozása és korai búcsúja alighanem óriási nyereséget eredményezett a fogadás szervezőknek. 

Igaz ez akkor is, ha a torna előtt hónapokkal még akár 60-szoros pénzt fizetett Wales Európa-bajnoki aranyérme...

[1695476] 2016-07-06 21:00:00 Portugália - Walesx;